Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Τσικλητήρια 2009: Δεύτερος ο Τσάτουμας, δεν τα κατάφεραν Ιακωβάκης, Κυριακοπούλου

Τη δεύτερη θέση στο μήκος των ανδρών κατέκτησε ο Λούης Τσάτουμας, στο πλαίσιο του διεθνούς μίτινγκ της IAAF, “Τσικλητήρια 2009”. Αντίθετα, δεν τα κατάφερε ο Περικλής Ιακωβάκης στα 400 μέτρα εμπόδια, όπου κατέλαβε την έκτη θέση. Κουρασμένη η Νικόλ Κυριακοπούλου, δεν μπόρεσε να περάσει τα 4,20 μέτρα και δεν πήρε κατάταξη.


Μήκος ανδρών

Στη λεπτομέρεια έχασε από τον Φαμπρίς Λέιπιερ ο Λούης Τσάτουμας. Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε 8,21 μέτρα, τρία εκατοστά λιγότερο σε σχέση με τον Αυστραλό. Τρίτος αναδείχθηκε ο Μπράιαν Τζόνσον με 8,16.

100μ. ανδρών

Ο άνεμος καθόρισε τον νικητή στα 100 μέτρα των ανδρών. Η καλή σειρά ήταν θεωρητικά η δεύτερη, ωστόσο, οι αθλητές της πρώτης σειράς είχαν την τύχη να τρέξουν με ευνοϊκό άνεμο της τάξης των 2,4 μέτρων το δευτερόλεπτο, σε σχέση με τους πιο διαφημισμένους συναθλητές τους που έτρεξαν με κόντρα άνεμο 0,6 μ/δευτ. Πρώτος ήταν ο Έιβορι Ουίλιαμς με 9,95 δευτερόλεπτα και ακολούθησαν οι Μαρκ Τζελκς και Τράβις Πάτζετ.

400μ. Ανδρών

Το χάιλαϊτ της βραδιάς, η κούρσα των 400 μέτρων των ανδρών δεν είχε τελικά την αίγλη που όλοι περίμεναν. Η πολυδιαφημισμένη μονομαχία των δύο κορυφαίων δρομέων της απόστασης, Λασόν Μέριτ και Τζέρεμι Ουόρινερ δεν έγινε ποτέ, αφού ο δεύτερος ακύρωσε την τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του. Ο Ολυμπιονίκης Μέριτ νίκησε εύκολα, με 44,54.

400 μ. Εμπόδια ανδρών

Μέτριος ήταν ο Περικλής Ιακωβάκης στα 400μ με εμπόδια και έμεινε 6ος με 49,52. Νικητής ήταν ο Τζαμαϊκανός Άισα Φίλιπς και δεύτερος ο Νοτιοαφρικανός Φαν Ζιλ.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com