Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Αποτυχημένη απόπειρα κλοπής ΑΤΜ

Δεν στάθηκαν τυχεροί οι άγνωστοι διαρρήκτες που επιχείρησαν να κλέψουν ένα ολόκληρο ΑΤΜ μέσα από πολυκατάστημα αγοράς τροφίμων στην Ξάνθη. Το φορτηγάκι που είχαν κλέψει για να μεταφέρουν το βαρύ μηχάνημα, αποδείχθηκε ελάχιστα… ανθεκτικό με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους!

Οι άγνωστοι δράστες έκλεψαν πρώτα


ένα προς ιδιωτική χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο από την περιοχή και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν με αυτό στο πολυκατάστημα, τα ξημερώματα της Παρασκευής… Αφού διέρρηξαν την κεντρική είσοδο την κεντρική είσοδο του καταστήματος, μπήκαν μέσα και «ξήλωσαν» από την θέση του το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί.

Αμέσως μετά, έδεσαν το ΑΤΜ με ένα συρματόσχοινο από τον προφυλακτήρα του φορτηγού και το τράβηξαν προσπαθώντας να το αποκολλήσουν εντελώς και να το σύρουν. Όμως, ο προφυλακτήρας του οχήματος που συγκρατούσε το συρματόσχοινο δεν άντεξε το μεγάλο βάρος και κόπηκε στα δύο! Έτσι, παράτησαν το φορτηγάκι και το ΑΤΜ και το έβαλαν στα πόδια.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης που έφτασαν λίγο αργότερα στο σημείο της κλοπής, πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από το φορτηγό και από το ΑΤΜ και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Δεν έγινε γνωστό πόσα χρήματα περιείχε το μηχάνημα…
 
website counter
friend finderplentyoffish.com