Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Επισκόπηση κυριακάτικου Τύπου


ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Κυριακάτικη έκδοση): "Ονόματα - βόμβα συνεργάτες της μαφίας. Οι δισκέτες των τηλεφωνικών υποκλοπών της ΕΥΠ φέρνουν και νέες συλλήψεις".

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ της Κυριακής: "Αρχίζουν οι έλεγχοι σε 130.000 επιχειρήσεις. Το κράτος υπολογίζει ότι θα εισπράξει 5 δισ. ευρώ από 640.000 φυσικά και νομικά πρόσωπα".

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Ψηφίζουν πρόωρες δεν περιμένουν τίποτε από τον Καραμανλή. Για πρώτη φορά η πλειοψηφία δεν θέλει εξάντληση της τετραετίας".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: "Ενώ άρχισαν αποφυλακίσεις για τη SIEMENS, προς χάριν της ΗΡΕΜΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ, στο Ονομα των Κλειστών Στομάτων και της ΣΙΩΠΗΣ... παίρνουν... ανάσα από τον Βλαστό και Σια!"

Η ΑΥΓΗ Κυριακάτικη: "Υπέρβαση. Είναι απαίτηση της κοινωνίας".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: "Βαρέα και διαδοχική. Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι. Οι νέες ρυθμίσεις και οι τελικές αποφάσεις".

Η ΕΠΟΧΗ: "Από τη στενωπό στον ανοιχτό ορίζοντα. Αρχίζει το Σάββατο στο ΣΕΦ το Πανελλαδικό Συντονιστικό του ΣΥΡΙΖΑ".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Αισιοδοξεί η κυβέρνηση για σύλληψη τρομοκρατών".

Η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας: "Τελευταία χαρτιά πριν από τις κάλπες. Νόμος και τάξη, Ασφαλιστικό και Εκπαιδευτικό".

Η ΧΩΡΑ της Κυριακής: "Δύο μάρτυρες σε προστασία «καίνε» μαφία και εξουσία".

Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: "Υπουργός της Κυβέρνησης Σημίτη... έβγαλε το '96 απ΄τη φυλακή τον Τρομπούκη και αμέσως του ανέθεσε εργολαβίες δισεκατομμυρίων στα έργα της κρατικής εταιρείας «ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ".

Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Ο κόσμος του υποκόσμου. Μαφία αλά ελληνικά. Τα πλοκάμια της παρανομίας μέσα από τις φυλακές και οι υπόγειες σχέσεις τους με την εξουσία".

Κυριακάτικος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Εντείνεται η επιθετικότητα του κεφαλαίου. Νέα αντεργατική έφοδος σε εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα".

Ο ΛΟΓΟΣ της Κυριακής: "Αν και δεν μπορούν να αποκλειστούν οι πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο... με ορίζοντα τον Μάρτιο ο σχεδιασμός του Πρωθυπουργού".

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής: "Η μυστική συμφωνία Αλμούνια-Παπαθανασίου. Μαχαίρι στις δαπάνες αλλά όχι νέοι φόροι".

ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής: "Συνταγματική εκτροπή οι εκλογές για Παπούλια! Συνέντευξη-βόμβα του Γ. Κασιμάτη, του συνταγματολόγου που είχε ο Ανδρέας".

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: "Από τους κουμπάρους στους μαφιόζους. Ολοι οι Βλαστοί της Ν.Δ.".

REAL NEWS: "«Καλύπτουν τους μεγάλους». Ο Π. Βλαστός μιλά στην «R» μέσα από τη φυλακή".

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ της Κυριακής: "Στο κυνήγι 640.000 οφειλετών. Μπλόκο στη φορολογική ενημερότητα".

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: "Μαθητές από το 2ο Λύκειο Πολίχνης δίδαξαν ανθρωπιά"

ΚΕΡΔΟΣ: "Στο -0,7% η ανάπτυξη εφέτος και ο μεγάλος φόβος του «L». Ποιά είναι τα σενάρια για την ύφεση και ποιές οι προσδοκίες για την ανάκαμψη".
 
website counter
friend finderplentyoffish.com