Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Παν. Βλαστός: Εφ' όλης της ύλης...

Οι διωκτικές αρχές καλύπτουν τους μεγάλους με το να μη δίνουν και τα υπόλοιπα CD στη δημοσιότητα, υποστηρίζει ο Παναγιώτης Βλαστός, ο πρωταγωνιστής στο σενάριο των 1.200 σελίδων απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών, μιλώντας στον κυριακάτικο Τύπο.

Ο Παν. Βλαστός κατηγορεί για επιλεκτική χρήση των τηλεφωνικών υποκλοπών λέγοντας χαρακτηριστικά «να πιαστούν όλα τα δισκάκια, γιατί ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα. Εχω πει κι άλλα πιο σοβαρά... Ελεγα μέχρι και για τον Καραμανλή, τον Σπηλιωτόπουλο. Ο Τρομπούκης μου μίλαγε για πάρα πολλούς πολιτικούς και για διάφορα πράγματα και ήταν αλήθεια αυτά που έλεγε... ».


«Δεν μπορεί να απολογούμε εγώ για συγκεκριμένα πράγματα και για κάποιους άλλους να μην υπολογίζεται τίποτε επειδή είναι πιο μεγάλοι», ισχυρίζεται στη συνέντευξη του στη Real News.

Ο διαβόητος βαρυποινίτης παραδέχεται ότι με τον εργολάβο δημοσίων έργων Γιώργο Τρομπούκη έκανε τοκογλυφία μέσα από τις φυλακές για να επιβιώσει. Οπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, «ο εργολάβος είχε ρευστό, και δανείζαμε επιχειρηματίες. Όταν ο δανειζόμενος ήξερε πως είμαι εγώ στη μέση έφερνε τους τόκους στην ώρα τους».

Εν τω μεταξύ, στο ίδιο δημοσίευμα, ο υφυπουργός Υγείας Μ. Σαλμάς δηλώνει πως δεν είχε πολιτικοοικονομικές σχέσεις με τον Τρομπούκη, χωρίς όμως να αρνείται ότι τον γνωρίζει.

Ο υφυπουργός ισχυρίζεται ότι δεν γνωριζε πως ο εργολάβος είχε φυλακιστεί στο παρελθόν με την κατηγορία της μεταφοράς λαθρομεταναστών και υποστηρίζει ότι τον έβλεπε στην Αμφιλοχία αντάλλασαν τυπικά ένα "γεια" αλλά δεν είχε καμία στενότερη σχέση μαζί του.

Δηλώνει δε ότι τα χρήματα που διέθεσε για την ανέγερση του σπιτιού του προήλθαν από τη δουλειά του και από δάνειο 300.000 ευρώ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com