Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

ΠΑΣΟΚ: Αυτά τα στοιχεία είχαμε, αυτά ελέγξαμε

To γάντι στον Θόδωρο Τσουκάτο πέταξε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αναφορικά με τους ισχυρισμούς του πάλαι ποτέ στενού συνεργάτη του Κώστα Σημίτη, για τη σχέση ΠΑΣΟΚ και Siemens. «Αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε εμείς το κάναμε και δεν μας έχει προκύψει κάτι»,τόνισε, καλώντας όποιον θέλει να αποδείξει κάτι διαφορετικό.


" H Δικαιοσύνη θα κρίνει αν ο κ.Τσουκάτος λέει ψέματα ή αλήθεια"" σημείωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ και επανέλαβε όσα είχε νωρίτερα δηλώσει ο Γιώργος Παπανδρέου, ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε ομηρεία, ενώ για το ΠΑΣΟΚ μπροστά στο δημόσιο συμφέρον δεν υπάρχουν σύντροφοι,φίλοι και γνωστοί. Παράλληλα, ξεκαθάρισε,ότι αν η κυβέρνηση δεν προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση που θα παρέχει ευνοϊκή μεταχείριση σε όσους παρέχουν στοιχεία και αποδείξεις για σκάνδαλα, τότε αυτό θα το πράξει το ΠΑΣΟΚ, ως επόμενη κυβέρνηση.

Αναφορικά με τις πολιτικές εξλίξεις ο Γ. Παπακωνσταντίνου επανέλαβε ότι ο τόπος έχει ανάγκη από εκλογές το συντομότερο δυνατό και σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ ενόψει της ΔΕΘ προετοιμάζεται γιά την κατάθεση μιας πλήρους προγραμματικής πρότασης γιά τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com