Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Θερμή υποδοχή για την Εθνική Εφήβων

Μία πολύ ζεστή υποδοχή επιφύλασσαν στην Εθνική Εφήβων αθλητικοί και πολιτικοί παράγοντες, όπως και απλοί φίλαθλοι, που περίμεναν το συγκρότημα του Γιώργου Βλασσόπουλου στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Οι παίκτες της “γαλανόλευκης”, εμφανώς υπερήφανοι, είχαν κρεμασμένα στο λαιμό τους τα αργυρά μετάλλια του Μουντομπάσκετ Εφήβων της Νέας Ζηλανδίας.


«Νιώθουμε κι εμείς ότι κάτι καταφέραμε ώστε να ασχολούνται όλοι με αυτή την επιτυχία. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της FIBA Europe, Γιώργο Βασιλακόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη, γιατί είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεσαι στην παραγωγική διαδικασία στο κομμάτι του μπάσκετ. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, γιατί μαζί δουλεύουμε μια ολόκληρη χρονιά. Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία, που είναι συλλογική, από όλους όσοι δουλεύουν για να αναδεικνύονται νέα ταλέντα. Ελπίζω να αξιοποιηθούν αυτά τα παιδιά για να μην χαθούν», ενώ απευθυνόμενος προς τους παίκτες του, είπε: «Για να μην χαϊδεύουμε αυτιά, θα πρέπει να συνεχίσετε να δουλεύετε σκληρά. Από εδώ και στο εξής τα παιδιά αυτά δεν θα έχουν να συναγωνιστούν παίκτες της ηλικίας τους, αλλά μεγαλύτερους, Έλληνες, ξένους και κοινοτικούς», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Βλασσόπουλος.

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο αρχηγός και κορυφαίος της Ελλάδας στο Όκλαντ, Νίκος Παππάς: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη διάκριση αυτή. Ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Θέλαμε να πάρουμε το χρυσό. Είχαμε αρκετά προβλήματα στην προετοιμασία και αρκετές απουσίες. Σας ευχαριστούμε όλους»..
 
website counter
friend finderplentyoffish.com