Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Αγαπημένοι τραγουδιστές στο διάσημο «River Party»

Στο Νεστόριο Καστοριάς, το πιο ιστορικό φεστιβάλ ελληνικής μουσικής με περισσότερους από 50.000 επισκέπτες κάθε χρόνο, το διάσημο «River Party» δίπλα στο ποτάμι κλείνει φέτος τα 31 του χρόνια, με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας επί της κεντρικής σκηνής του, από τις 29 Ιουλίου έως και 2 Αυγούστου.
Την έναρξη κάνει η αγαπημένη, λαϊκή τραγουδίστρια Γλυκερία μαζί με την «Εστουδιαντίνα Νέων» και τους «Fanfara Tirana» (29/7). Ο Δήμος Αναστασιάδης, η Μόνικα και οι «Deniro» παίρνουν τη μουσική σκυτάλη, στις 30 Ιουλίου, αποδίδοντας το σύγχρονο, μελωδικό πρόσωπο της χώρας μας. Ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τους «Εμιγκρέ» και τον Αλέξανδρο Γούδα αλλάζουν και πάλι ηχοχρώματα στο φεστιβάλ, επί το λαϊκότερον στις 31 Ιουλίου. Η απόλυτη συνάντηση


εκπροσώπων του ελληνικού «εναλλακτικού» τραγουδιού γίνεται το Σάββατο 1η Αυγούστου με τους Φίλιππο Πλιάτσικα, Νίκο Πορτοκάλογλου, Γιάννη Ζουγανέλη και Διονύση Τσακνή. Το βράδυ της 1ης Αυγούστου, λίγο πριν από τη μεγάλη συναυλία οι φίλοι της φύσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής μέσα από την προβολή διαφανειών. Η αυλαία κλείνει στους ρυθμούς της χιπ χοπ στις 2 Αυγούστου με τη σκηνική σύναξη των Goin’Through, Νέβμα, Θηρίο, Κόμη Χ, Professional Sinnerz και Cabare Balkan.
Για το 31ο River Party στήνεται και μια παράλληλη σκηνή, η λεγόμενη «πράσινη», όπου έχουν προγραμματιστεί να γίνουν συναυλίες ποπ, ροκ και r8b ρεπερτορίου με τους The Skelters (29/7), Nekyia 30/7), Άτμα (31/7), Stereo Mike και Vegas (1/8).
Να σημειώσουμε ότι οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να παίρνουν μέρος και σε extreme games, όπως αναρρίχηση σε τεχνική πίστα 7 μέτρων, τοξοβολία, εναέριο πέρασμα με σχοινιά πάνω από το ποτάμι, rafting στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους καθώς και να κατασκηνώνουν στον οργανωμένο χώρο μέσα στο δάσος.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com