Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Με πολύ κόσμο στο ΟΑΚΑ ο Άρης

Οι κίτρινοι παίρνουν 3.000 εισιτήρια για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

Στην Αθήνα και στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό θα γίνει η πρώτη μαζική εκδρομή των φίλων του Άρη. Ο Άρης με σχετικό του αίτημα ζήτησε από τον Παναθηναϊκό 3000 εισιτήρια για τον αγώνα της τέταρτης αγωνιστικής και η «πράσινη» ΠΑΕ απάντησε θετικά στο αίτημα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και βέβαια αντιστοίχως στον δεύτερο γύρο θα φιλοξενηθούν οι φίλοι της ομάδας του τριφυλλιού στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ


ενημέρωσε χθες ότι έκανε αποδεκτό αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για χορήγηση 500 εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου με την συμφωνία ότι ανάλογος αριθμός εισιτηρίων θα παραχωρηθεί στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου. Οι φίλοι της ομάδας των Ιωαννίνων θα τοποθετηθούν στην θύρα 4 του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ενδιαφέρον της Νασιονάλ του Μοντεβιδέο για τον Σεμπαστιάν Αμπρέου αποκαλύπτει η αθλητική ιστοσελίδα της Ουρουγουάης «ovaciondigital.com.uy». Ο παίκτης του Άρη έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν στον συγκεκριμένο σύλλογο, που φαίνεται πως θέλει να τον εντάξει και πάλι στο δυναμικό του. Ο Αμπρέου είχε αγωνιστεί στη Νασιονάλ την περίοδο 2000-2001 (18 συμμετοχές, 16 γκολ) καθώς και σε αυτή του 2004-2005 (24 γκολ σε 38 εμφανίσεις). Βέβαια για την ώρα κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό αλλά δεν αποκλείεται να αποτελεί προάγγελο για την επόμενο καλοκαίρι.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com