Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Νεκρός ληστής από σφαίρες αστυνομικών

Ανταλλαγή πυρών μεταξύ αστυνομικών και ληστών σημειώθηκε σήμερα στις 6:50 το πρωί στη συμβολή της οδού Ελλήνων Ηρώων και Λεωφόρου Βεΐκου στο Νέο Φάληρο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο ένας εκ των δραστών, ενώ ο συνεργάτης του κατάφερε να διαφύγει με μηχανή μεγάλου κυβισμού. Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τη σύλληψή του.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αστυνομία είχε εντοπίσει μηχανή που είχε χρησιμοποιηθεί σε διάφορες ληστείες εις βάρος σούπερμαρκετ στην Αθήνα.

Δύναμη αστυνομικών ανέμενε την εμφάνιση των φερόμενων ως δραστών με σκοπό τη σύλληψή τους. Όμως κάτω από αδιευκρίνιστες πληροφορίες υπήρξε ανταλλαγή πυρών με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα ένας εκ των υπόπτων.

Αυτή την ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει εγκαταλελειμμένο κτίριο κοντά στο γήπεδο Καραΐσκάκη, όπου πιστεύεται πως δεύτερος ύποπτος έχει βρει καταφύγιο εκεί.

Εκτιμάται ότι πρόκειται για τους ληστές που το τελευταίο διάστημα είχαν επιδοθεί σε μπαράζ ληστειών σε σούπερμαρκετ και σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες είχαν πυροβολήσει και πάλι εναντίον τους στις 26 Αυγούστου κατά τη διάρκεια μιας ακόμη ληστείας στο Μαρούσι.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com