Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις και εκδηλώσεις της ημέρας


Στις 10:00 Σύνοδος της Βουλής των Εφήβων (Αθήνα/Βουλή)

Στις 11:00 Συνάντηση του προέδρου του ΛΑ.ΟΣ. Γ. Καρατζαφέρη με το Νομάρχη Θεσσαλονίκης, στη Νομαρχία ( Θεσσαλονίκη),στις 12:30 ο Γ.Καρατζαφέρης θα επισκεφθεί το Αστυνομικό Μέγαρο και στις 13:30 θα δώσει συνέντευξη τύπου.

Στις 12:00 Συνέντευξη Τύπου της ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα για τις βουλευτικές εκλογές (Αθήνα/Πανεπιστημίου & Θεμιστοκλέους )

Στις 12:00 Απονομή του Μεταλλίου του Δήμου Αθηναίων στον Λευτέρη Παπαδόπουλο (:00, Αθήνα/Δημαρχιακό Μέγαρο)

Στις 13:00 Ενημέρωση κυβερνητικού εκπροσώπου (Υπουργείο Τύπου)

Στις 13:00 Συνεδριάζει υπό τον πρωθυπουργό η Κεντρική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ (Αθήνα/Ρηγίλλης 18)

Στις 13:00 Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ.Α. Παπανδρέου, θα συναντηθεί με εκπροσώπους επιχειρήσεων, μέλη του Εμπορικού Συλλόγου του Πειραιά, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου και εργαζομένους κατά την επίσκεψη του σε μικρομεσαία επιχείρηση MARCOPAPMPS (Πειραιάς /Πειραιώς 97)

Στις 15:00 74η ΔΕΘ: Επίσκεψη αντιπροσωπείας των Οικολόγων Πράσινων (Θεσσαλονίκη/ΔΕΘ). Συνάντηση του ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων Μ. Τρεμόπουλου με τις διοικήσεις της ΔΕΘ και της HELEXPO και στις 17.00 η συνέντευξη Τύπου της αντιπροσωπείας των Οικολόγων Πράσινων στην αίθουσα Β του περιπτέρου 8 της ΔΕΘ., (Ρούμπος Ν.)

74η ΔΕΘ: Εγκαίνια περιπτέρου Δήμου Θεσσαλονίκης (19:30:00, Θεσσαλονίκη/ΔΕΘ )

74η ΔΕΘ: Στις 19:30 Εκδήλωση για τη Ρωσία, στο περίπτερο του ΥΠΕΞ με ομιλίες Ρώσων αξιωματούχων (Θεσσαλονίκη/περίπτερο ΥΠΕΞ )

20:00 Μεγάλη εορταστική εκδήλωση για τα Πενήντα Χρόνια του Λευτέρη Παπαδόπουλου στο τραγούδι και τη δημοσιογραφία( Αθήνα/ Ολυμπιακό Στάδιο)

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα διοργάνωνουν εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της υπογραφής σύμβασης συνεργασίας για τη χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Κρήτης (Ηράκλειο)

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας θα επισκεφθεί το Δήμο Κατσανοχωρίων του νομού Ιωαννίνων για να τελέσει τα εγκαίνια του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης «Θεόδωρος Παπαγιάννης»

 
website counter
friend finderplentyoffish.com