Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Υποβαθμίζει τώρα το ζήτημα Παγκάλου η κυβέρνηση

Στα... έργα και όχι στα λόγια του αντιπροέδρου της κυβέρνησης επιχείρησε να στρέψει σήμερα τα φώτα της δημοσιότητας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Διευκρίνισε, ωστόσο, πως «ούτε μαζεύει, ούτε απλώνει τίποτα» σε σχέση με όσα είπε χθες για το Θ. Πάγκαλο.



Προχθες, ο Γ. Πεταλωτής είχε κρατήσει σαφείς αποστάσεις από τις θέσεις του Θόδωρου Πάγκαλου, λέγοντας πως δηλώσεις όπως εκείνες για τους δημόσιους υπαλλήλους "χαρακτηρίζουν αυτόν που τις κάνει και φυσικά είναι απόψεις αυτού που τις λέει".

Χθές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: "Ξέρω πολύ καλά τι είπα και τι λέω αυτές τις ημέρες. Ο κ. Πάγκαλος έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά, εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με πολύ μεγάλη βαρύτητα και αυτό εξακολουθεί να κάνει".

Ο Γ. Πεταλωτής ανέφερε ότι "ο ελληνικός λαός περιμένει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της χώρας και στην καθημερινότητά του" και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση ασχολείται με θέματα ουσίας. "Όλα τα άλλα είναι εκ του περισσού και δεν ασχολούμαστε με ψιθύρους", είπε.

Ερωτηθείς για τα δημοσιεύματα περί επίσκεψης του κ. Θ. Πάγκαλου στο Κατάρ, απάντησε ότι θα υοπάρξει ενημέρωση για το θέμα.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com