Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τη συμπεριφορά του 43χρονου οπαδού του, ο οποίος επιτέθηκε στον Μιχάλη Σηφάκη. Την ποινή του θα εκτίσει την τέταρτη αγωνιστική, στο παιχνίδι με τη Λάρισα. Ακόμη, στην “κυανέρυθρη” ΠΑΕ επιβλήθηκε πρόστιμο 60.000 ευρώ. Όσον αφορά στην ένσταση του Άρη κατά του κύρους του αγώνα, απορρίφθηκε ως απαράδεκτη.


Η ανακοίνωση για τον Ηρακλή αναφέρει:

Για υβριστικά συνθήματα και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης διότι: «Δεκαπέντε δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα φίλαθλος της εγκαλουμένης εισήλθε στον κυρίως αγωνιστικό χώρο και χαστούκισε τον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας Μ. Σηφάκη με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα και την είσοδο των διαιτητών και των ομάδων στα αποδυτήρια. Μετά από σαράντα πέντε λεπτά και αφού οι διαιτητές πήραν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.»: Απαλλάσσει την ΠΑΕ Ηρακλής από την β΄ αποδιδόμενη πράξη και επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής χρηματική ποινή εξήντα χιλιάδων ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς θεατές.

Η ανακοίνωση για την ένσταση του Άρη:

Όσον αφορά την από 1-9-2009 ένσταση της ΠΑΕ Αρης κατά του κύρους του αγώνα με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ που τελέσθηκε στις 29-8-2009, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague αποφάσισε ότι : Απορρίπτει την ένσταση ως απαράδεκτη.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com