Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Κ. Καραμανλής: «Να σταθούν οι νεοδημοκράτες δίπλα στην παράταξη»

Κριτική στο ΠΑΣΟΚ για τις εξαγγελίες του Γ. Παπανδρέου αναφορικά με την ενίσχυση μισθών και συντάξεων ασκεί ο Κ. Καραμανλής, με συνέντευξή του στην «ΑτΚ», ενώ αναφερόμενος στην εκλογκή μάχη της 4ης Οκτωρίου, κάλεσε εκ νέου τα μέλη και τους φίλους της Ν.Δ να σταθούν στο πλευρό της παράταξης.Ταυτόχρονα επανέλαβε ότι δεν κάνει παιχνίδια με το θεσμό του προέδρου της Δημοκρατίας.


"Τα 500 ευρώ ενίσχυσης που δώσαμε το 2009, παρά το πάγωμα των μισθών, είναι πολύ περισσότερα απ αυτά που υπόσχεται να δώσει το ΠΑΣΟΚ", δηλώνει ο πρωθυπουργός και τονίζει ότι το ίδιο μοντέλο θα ακολουθήσει και τον επόμενο χρόνο.

Αναφερόμενος στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, σημείωσε ότι στο Βουκουρέστι η υιοθεσία της θέσης της χώρας μας από τους εταίρους του ΝΑΤΟ αποτέλεσε " ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα της εξωτερικής μας πολιτικής" και χαρακτήρισε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της κυβέρνησης τις πολύ σημαντικές ενεργειακές συμφωνίες που πέτυχε".

Κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι στέλνει αντιφατικά μηνύματα και το κάλεσε να αποσαφηνίσει τις θέσεις του στα εθνικά θέματα.

Τέλος "κλειδί" της εκλογικής αναμέτρησης στις 4 Οκτωβρίου, χαρακτήρισε τους νεοδημοκράτες, καλώντας τους εκ νέου να στηρίξουν την παράταξη.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com