Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις και εκδηλώσεις της ημέρας


Αρχίζει σήμερα από τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης η διανομή των δελτίων ελεύθερης κυκλοφορίας πολιτικών αναπήρων για ΟΑΣΘ-ΚΤΕΛ-ΟΣΕ. Η διανομή θα γίνει από όλα τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών του Νομού Θεσσαλονίκης.

Στις 10:00 Περιοδεία ΥΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιά στα καμένα Β.Α. Αττικής(ΑΘΗΝΑ/ΥΠΕΧΩΔΕ)

Στις 10:30 Επίσκεψη Γ. Παπανδρέου στο ΙΚΑ Ζωγράφου (Αθήνα/Παπαδιαμαντοπούλου 80). Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής ΙΚΑ

Στις 10:30 Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης, θα επισκεφθεί τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (Αθήνα-Λ. Αλεξάνδρας 173)

Στις 11:00 Ο Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Άρης Σπηλιωτόπουλος, θα επισκεφθεί τον Οργανισμό Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων (Αθήνα/Μητροπόλεως 26-28, Σύνταγμα)

Στις 11:30 Συνέντευξη τύπου της UNCTAD για την παρουσίαση των στοιχείων για την Ελλάδα που περιέχονται στην έκθεση World Investment Report 2009 (Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή, χώρος:Αμερικανικό Κολέγιο - John S. Bailey Library)

Στις 11:30 Συνέντευξη Τύπου του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρη Αβραμόπουλου. Θα προηγηθεί συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Επιχειρησιακής και Επιστημονικής Αντιμετώπισης της Πανδημίας της Νέας Γρίπης.(Αθήνα/Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας )

Στις 12:00 Απονομή του ελληνογερμανικού δημοσιογραφικού βραβείου "Ελένη Βλάχου" (Αθήνα/Ακαδημίας 23)

Στις 12:00 Συνέντευξη Τύπου του Υπηρεσιακού Υπουργού Εσωτερικών, Σπυρίδωνα Φλογαΐτη (Αθήνα/Ζάππειο)

Στις 12:00 Συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής Νευρολογικής Εταιρείας για την ημερίδα που διοργανώνει με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Νόσου Alzheimeρ (Θεσσαλονίκη/Ηλέκτρα )

Στις 13:00 Συνέντευξη Τύπου για την Ολυμπιακή θα δώσουν ο πρόεδρος της MIG Ανδρέςα Βγενόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος της Olympic Air Αντώνης Συμιγδαλάς (Αθήνα/ξενοδοχείο "Κινγκ Τζορτζ")

Στις 13:00 Συνέντευξη Τύπου με θέμα "Η κρίση της απασχόλησης, η ανεργία και η επισφάλεια και οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ" (Αθήνα/Athens Imperial). Στη Συνέντευξη Τύπου τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσουν ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Τσίπρας, ενώ θα παρέμβουν ο Αντώνης Νταβανέλος, εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέκος Καλύβης, συνδικαλιστής

Στις 13:30 Πρόσκληση των ΜΜΕ από τον υπουργό Μακεδονίας - Θράκης Σταύρο Καλαφάτη, ενόψει των εκλογών στο "Ούζου Μέλαθρον" ( Θεσσαλονίκη/Βενιζέλου 23)

Στις 14:00 Συνέντευξη Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Α' Θεσσαλονίκης στο εκλογικό κέντρο Τσιμισκή 81 και Ικτίνου γωνία (Θεσσαλονίκη/Τσιμισκή 81 και Ικτίνου γωνία). Στην συνέντευξη θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα έρευνας - δημοσκόπησης για την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης και το ειδικευμένο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ στα πλαίσια της Πράσινης Ανάπτυξης

Στις 18:30 Ομιλία Κώστα Καραμανλή στους Έλληνες μετανάστες (Βρυξέλλες) Στις 19:00 Συμμετοχή πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή στο έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. (Δείπνο εργασίας αρχηγών κρατών κ κυβερνήσεων). Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ (Βρυξέλλες)

Στις 10:00 η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα επισκεφθεί το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ, Ελευθερίου Βενιζέλου 210 Καλλιθέα).

- 10:00 συνάντηση με το Διοικητή του ΚΕΑΤ.

- 10:15 επίσκεψη στο ειδικό δημοτικό σχολείο.

- 10:30 συνάντηση με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και το σύλλογο εργαζομένων ΚΕΑΤ στο αμφιθέατρο.

- 11:00 συζήτηση με εργαζομένους και γονείς στο αμφιθέατρο του ΚΕΑΤ.

- 13:00 θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδας (ΕΣΥΕ) και θα συζητήσει με τους εργαζόμενους στην αίθουσα εκδηλώσεων (Πειραιώς 46 & Επονιτών).

- Στις 20:00 θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στη κεντρική πλατεία του Μενιδίου, (Βήχου Μ.)

Στις 20:00 Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χάρης Καστανίδης παρουσιάζει το νέο του βιβλίου με τίτλο «Κρίση και μεταρρύθμιση του πολιτικού συστήματος», στην Αποθήκη Δ’ του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκη/Λιμάνι)

 
website counter
friend finderplentyoffish.com