Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Αγγελούδης: «Σωστή η αντίδραση της Ομοσπονδίας»

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, ότι ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών τιμωρείται με αποκλεισμό δύο ετών από τις διεθνείς διοργανώσεις, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Στέλιος Αγγελούδης υπερασπίστηκε την κίνηση της ομάδας των Γιαννιτσών. Ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού χάντμπολ τόνισε ότι υπήρξε εθνική πρόκληση και η μόνη λύση ήταν να μην αγωνιστεί η ομάδα στα Σκόπια, όπως και έγινε.


"Δεν επιτρέπεται οι παίκτριες να αγωνίζονται σε ένα παρκέ που περικλείεται από εθνικά σύμβολα και σημαίες. Το σήμα της Βεργίνας δεν υπήρχε μόνο στις εξέδρες αλλά και στις φανέλες της αντίπαλης ομάδας", τόνισε ο κ. Αγγελούδης.

Όσο για το αν κρίνει υπερβολική την αντίδραση της ομάδας, σε συνεννόηση με την Ομοσπονδία, να αποχωρήσει, απάντησε: "Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μπερδεύουμε τον αθλητισμό με την πολιτική. Αλλά σε αυτή την περίπτωση υπήρχε εθνικό ζήτημα, δεν νομίζω ότι η αντίδραση μας ήταν υπερβολή".

Πάντως, ξεκαθάρισε ότι ήδη η Ομοσπονδία έχει αντιδράσει στην πρωτόδικη απόφαση: "Σήμερα έχει ξεκινήσει ήδη η έκδοση μιας διαμαρτυρίας για αυτά που έχουν υποστεί οι αθλήτριες. Πολύ περισσότερο για το ότι αναγκάστηκαν να παίξουν το παιχνίδι, στο οποίο τελικά δεν αγωνίστηκαν".
 
website counter
friend finderplentyoffish.com