Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις και εκδηλώσεις της ημέρας


Στις 09:30 Η Υπ. Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης, θα συναντηθούν στο Υπουργείο (Αθήνα/Αμαλιάδος 17)

Στις 09:30 H Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Τ. Κατσέλη θα απευθύνει χαιρετισμό στο πλαίσιο του GREEK SHIPPING SUMMIT 2009 (Αθήνα/Ledra Marriott)

Στις 10:00 Το Πνευματικό Ιδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου θα τελέσει τρισάγιο στον τάφο του Γέρου της Δημοκρατίας παρουσία του Π/Θ Γ Παπανδρέου (Αθήνα/Α΄Νεκροταφείο )

Στις 11:00 Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό την προεδρία του Π/Θ Γ. Παπανδρέου (Αθήνα/Βουλή)

* Επίσκεψη του προέδρου της Κροατίας Στιέπαν Μέσιτς στην ΑΘήνα

11:30 - Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

14:30 - Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό 15:30 - Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής

17:30 - Επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης

Στις 12:00 Παρουσίαση προγράμματος του επετειακού 50ού φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (Αθήνα/ΥΠΠΟ)

Στις 12:00 Επίσκεψη στις Δικαστικές Φυλακές Διαβατών θα πραγματοποιήσει αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, για τα προβλήματα στις συνθήκες κράτησης των κρατουμένων (Θεσσαλονίκη/Φυλακές Διαβατών)

Στις 13:00 Ο Πρόεδρος της Κ. Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με θέμα τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ για το λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ (Πειραιάς/Ποσειδώνος 14-16)

Στις 14:00 Υπηρεσιακά στελέχη της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και της νεοσύστατης Υπηρεσίας Εποπτείας Αγοράς θα παρουσιάσουν στην Υπουργό Οικονομίας, ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Τ. Κατσέλη,τη λειτουργία του παρατηρητήριου τιμών ( Αθήνα/κτίριο του Υπουργείου Εμπορίου)

Συνάντηση της Κοινωνίας των Πολιτών στο πλαίσιο του Διεθνούς Φόρουμ για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη (Αστέρας Βουλιαγμένης)

 
website counter
friend finderplentyoffish.com