Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις και εκδηλώσεις της ημέρας


Στις 10:00 Διήμερο ενημέρωσης με θέμα "Κλίμα και Πόλη:με το βλέμμα στην Κοπεγχάγη" διοργανώνει το δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS(Αθήνα/Αίγλη Ζαππείου), Χαιρετισμός Τ. Μπιρμπίλη - Κεντρική ομιλία Στ. Δήμα

Στις 11:00 Σύγκληση του Συντονιστικού Νομαρχιακού Οργάνου για θέματα Πολιτικής Προστασίας, ενόψει της χειμερινής περιόδου (Δράμα/Διοικητήριο)

Στις 11:00 Τελετή παραλαβής της αρχηγίας του Πυρ. Σώματος θα πραγματοποιηθεί παρουσία του υπουργού ( Χαλάνδρι/119 ΣΕΚΥΠΣ)

Στις 12:00 Συνάντηση της υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου με την Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) ( Αθήνα/υπουργείο)

Στις 12:00 Η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Κατσέλη, θα συναντηθεί με τον πρέσβη των ΗΠΑ Ντάνιελ Σπέκχαρντ (Αθήνα/Λεωφ. Μεσογείων 119 )

Στις 12:00 Τελετή παράδοσης παραλαβής της ηγεσίας της ΕΛΑΣ παρουσία της πολιτικής ηγεσίας (Αθήνα/Υπουργείο/αιθ. Π. Μπακογιάννης)

Στις 18:30 ΣΕΓΑΣ- Βράβευση Βασιλικού, Γαβρά, Θεοδωράκη με την παρουσία Προέδρου Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια (Αθήνα/Μέγαρο Μουσικής/αιθ Μητρόπουλου (GRC), Γίνεται με την ευκαιρία διοργάνωσης του 27ου Μαραθωνίου Αθήνας (8/11) που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com