Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Συνεργασία με Ν.Δ. για εκλογές τον Μάρτιο ζητά ο Γ. Καρατζαφέρης

Θέμα εκλογών με αφορμή την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, έθεσε από το βήμα της Βουλής ο Γ. Καρατζαφέρης, ζητώντας μάλιστα από τη Ν.Δ. να «πιάσει την ευκαιρία και... χέρι - χέρι με το ΛΑΟΣ» να οδηγήσουν τη χώρα και πάλι σε κάλπες. Ο Χρ. Παπουτσής, σχολιάζοντας την πρόκληση Καρατζαφέρη κάλεσε τους βουλευτές να προτιμήσουν το τηλεοπτικό και όχι το... πολιτικό σίριαλ της «πολυκατοικίας».


Σε παρέμβασή του στη Βουλή στο νομοσχέδιο για το επίδομα αλληλεγγύης ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι το Μάρτιο μπορεί να έχουμε εκλογές και απευθυνόμενος στη Ν. Δ του Αντώνη Σαμαρά σημείωσε πως το εάν θα πιάσει τώρα την ευκαιρία, είναι ζήτημα που αφορά εκείνη".

Με δηλώσεις του μάλιστα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ διευκρίνισε ότι ζητά συνεργασία με τη ΝΔ για να πάνε σε εκλογές το Μάρτιο και να χρησιμοποιήσουν το όπλο που χρησιμοποιούσε τόσο καιρό ο κ.Παπανδρέου.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής, σχολιάζοντας τη δήλωση του προέδρου του ΛΑΟΣ , έκανε λόγο για νέα επεισόδια στο σίριαλ της... πολυκατοικίας, με συνελεύσεις για να καθοριστούν οι ρόλοι.

Όπως συμπλήρωσε ο ίδιος, το σίριαλ όπως παρουσιάζεται στο Mega έχει περισσότερο ενδιαφέρον από αυτό μεταξύ ΝΔ και ΛΑΟΣ!


Απέρριψε η ΝΔ το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες το Μάρτιο, με αφορμή την προεδρική εκλογή. Είχε προηγηθεί πρόταση του προέδρου του ΛΑΟΣ για πρόκληση εκλογών.

Συγκεκριμένα, το Γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημειώνει:

«Από τα όσα έχει δηλώσει ήδη, δημοσίως, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς, σε όλες τις συνεντεύξεις του, πριν τις εσωκομματικές εκλογές της 29ης Νοεμβρίου 2009 -όπου και όταν ερωτήθηκε σχετικά- δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Σαμαράς είχε επισημάνει πως τον δεσμεύει η δέσμευση του πρώην προέδρου της ΝΔ Κώστα Καραμανλή για στήριξη του κ. Κάρολου Παπούλια.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com