Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις και εκδηλώσεις της ημέρας


Στις 10:30 Ειδική Συνεδρίαση της Βουλής με μοναδικό αντικείμενο την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Στις 12:00 Συνέντευξη Τύπου επ’ ευκαιρία του 14ου Τακτικού Συνεδρίου της ΕΝΑΕ (Αθήνα/ξενοδοχείο Divani Caravel)

Στις 12:00 Ανακοίνωση του αποτελέσματος της προεδρικής εκλογής στον Κάρολο Παπούλια από το Προεδρείο της Βουλής (Προεδρικό Μέγαρο)

Στις 12:30 Συνέντευξη Τύπου για την προβολή της ταινίας «Το ταξίδι» με την Ολυμπία Δουκάκη (:00, Αθήνα/Βιβλ. Ιανός - Σταδίου)

Στις 13:00 Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της όπερας δωματίου του Γιώργου Κουρουπού "Η σκηνή των θαυμάτων" (Αθήνα/Μέγαρο Μουσικής)

Στις 14:30 Συνάντηση του Πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο (Αθήνα/Μέγαρο Μαξίμου)

Στις 17:00 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κτηνοτρόφων (Θεσσαλονίκη/Πύλη Εμπορίου -ΔΕΘ)

Στις 17:30 Εκδήλωση ενημέρωσης και δράσης "Κλίμα & Πόλη: τοπικές λύσεις και προτάσεις", στην ΕΔΟΘ (4ος όροφος) (Θεσσαλονίκη)

Στις 18:30 Εκδήλωση με θέμα "Η αξία της συγκέντρωσης, διαφύλαξης, αξιοποίησης και προβολής των ιστορικών αρχείων του Εργατικού Συνδικαλιστικού Κινήματος" (Θεσσαλονίκη/ΕΚΘ)

Στις 19:00 Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος, Επίτιμο Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, θα μιλήσει με θέμα «Ο ρόλος της Ορθοδόξου Εκκλησίας εις την αντιμετώπισιν της παγκοσμίου οικολογικής κρίσεως» (Αθήνα/Ακαδημία)

Στις 19:00 Εγκαίνια της AGROTICA από την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή, στο περίπτερο 8 της ΔΕΘ (Θεσσαλονίκη/ΔΕΘ)

 
website counter
friend finderplentyoffish.com