Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Infarcoma και Marmin Stone στη Θεσσαλονίκη

Στις 11 το πρωί ανοίγουν για τους επισκέπτες οι πύλες των παράλληλων εκθέσεων που θα φιλοξενηθούν για τέσσερις μέρες στη Θεσσαλονίκη: της 27ης «INFACOMA» (έκθεση δομικών υλικών, μονωτικών, κουφωμάτων, ειδών υγιεινής, μπάνιου, προκατασκευών και τεχνολογίας) και της 34ης «MARMIN STONE» (έκθεση μαρμάρου-πετρωμάτων-ορυκτών-μηχανημάτων & εξοπλισμού).


Οι εκθέσεις θα μείνουν ανοιχτές μέχρι και τις 9 το βράδυ. Το ίδιο ωράριο θα ισχύσει και για την Παρασκευή ενώ το Σαββατοκύριακο το ωράριο αυξάνεται κατά μία ώρα, καθώς οι πόρτες θα ανοίξουν στις 10 το πρωί και θα κλείσουν στις 9 το βράδυ.

Σύμφωνα με τη διοργανώτρια Helexpo, στη φετινή INFACOMA συμμετέχουν: 640 εκθέτες (έναντι 954 πέρσι) προερχόμενοι από 26 χώρες (πέρσι από 40 χώρες), ενώ στη MARMIN STONE συμμετέχουν 44 εκθέτες (έναντι 78 πέρσι) προερχόμενοι από οχτώ χώρες, (πέρσι από δέκα χώρες).

Το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων προβλέπει δύο ημερίδες: Μία για τη σήμανση CE στα δομικά υλικά και άλλη μία για τη "Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική και Ενέργεια".
 
website counter
friend finderplentyoffish.com