Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Σαββατοκύριακο με καταιγίδες

Επιδείνωση του καιρού με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες αναμένεται να εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας, προβλέπεται για Σάββατο και Κυριακή, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.


Από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 11 Σεπτεμβρίου 2010 αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Θεσσαλία, στη δυτική Στερεά Ελλάδα και στη δυτική Πελοπόννησο.

Από το μεσημέρι και μετά η ΕΜΥ προβλέπει ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην ανατολική Πελοπόννησο, στην Αττική, στην ανατολική Στερεά Ελλάδα, στην Εύβοια, στη Θεσσαλία και στο βορειοδυτικό Αιγαίο και στις Σποράδες.

Τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν σταδιακά από το βράδυ του Σαββάτου και θα περιοριστούν στην ανατολική Στερεά Ελλάδα, στην Εύβοια, στην ανατολική Θεσσαλία και στις Σποράδες.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συστήνει στους πολίτες να ελέγξουν τις υδρορροές των κατοικιών τους και να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις τους στις ανωτέρω περιοχές.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com