Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Προπηλάκισαν τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλο

Ομάδα αγνώστων που αποσπάστηκαν από το μπλοκ των ιδιοκτητών φορτηγών, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς» της Θεσσαλονίκης, επιτέθηκαν κατά του προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνου Μίχαλου, τον προπηλάκισαν και αποπειράθηκαν να τον χτυπήσουν με γροθιές και κοντάρια σημαίας.


Ο κ.Μίχαλος μαζί με τον πρόεδρο της Εθνικής Ομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Β.Κροκίδη έτυχε να περνούν από την περιοχή που λίγο νωρίτερα πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία οι ιδιοκτήτες των φορτηγών. Εκείνη την ώρα οι φορτηγατζήδες αποχωρούσαν σε ομάδες, όταν ένας από αυτούς τον αναγνώρισε και του επιτέθηκε μαζί με άλλους.

Αμέσως επενέβησαν αστυνομικοί των ΜΑΤ που περιφρουρούσαν το ξενοδοχείο όπου έχουν εγκατασταθεί τα μέλη της κυβέρνησης και κατάφεραν να τον διασώσουν.

Ο κ.Μίχαλος πήγε τελικά στη συνάντηση με τον κ.Χρυσοχοίδη, μετά τον άγριο προπηλακισμό.

Δήλωση Κώστα Μίχαλου μετά τον προπηλακισμό:

"Οι συντεχνίες αποδεικνύεται ότι αποτελούν, όχι μόνο το μεγάλο αγκάθι αλλά δρουν και ως κακοποιά στοιχεία. Τέτοιες προσπάθειες δεν θα σωπάσουν τις μεταρρυθμιστικές μας προσπάθειες".

Απαράδεκτη χαρακτήρισε την επίθεση κατά του προέδρου του ΕΒΕΑ ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), Δημήτρης Μπακατσέλος.

Την επίθεση κατά του προέδρου του ΕΒΕΑ καταδίκασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ, Γιώργος Κασιμάτης.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com