Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Συνάντηση Γ.Μπουτάρη με Β.Παπαγεωργόπουλο

Να γίνει η Θεσσαλονίκη «πόλη δαχτυλοδεικτούμενη» έθεσε ως βασική προτεραιότητα της δημαρχιακής του θητείας ο Γιάννης Μπουτάρης στην πρώτη του επίσκεψη στο δημαρχιακό μέγαρο μετά τις εκλογές.


Συνοδευόμενος από τους δημοτικούς σύμβουλους Παναγιώτη Αβραμόπουλο και Ανδρέα Κουράκη, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης συναντήθηκε για περίπου μια ώρα με τον δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και στη συνέχεια με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σωτήρη Καπετανόπουλο, όπου ενημερώθηκε για ζητήματα του δήμου.

Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος αφού του ευχήθηκε καλή επιτυχία, του ζήτησε ενότητα για το καλό της πόλης, να κρατήσει ψηλά το αξίωμα του δημάρχου καθώς και να αποφύγει τα χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Απαντώντας ο Γιάννης Μπουτάρης τόνισε ότι τα καλά πράγματα της προηγούμενης διοίκησης πρέπει να συνεχισθούν και υπογράμμισε την ανάγκη να καταλάβει ο πολίτης ότι πρέπει να συμμετέχει στη διοίκηση του δήμου.

Ταυτόχρονα, ζήτησε τη συνδρομή όλων προκειμένου να πέσουν οι τόνοι, σημειώνοντας ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσουν αμέσως δουλειά.

Στη συνάντηση με τον Σωτήρη Καπετανόπουλο, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δήλωσε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη για τον Γιάννη Μπουτάρη η ανάληψη των δημαρχιακών καθηκόντων.

Υπογράμμισε ότι η πόλη δεν χρειάζεται αντιπαλότητες αλλά σύνεση και υποσχέθηκε ότι θα ενημερώσει και θα βοηθήσει τη νέα δημοτική αρχή σε ό,τι χρειαστεί.

Από τη μεριά του ο Γιάννης Μπουτάρης αναγνώρισε το έργο του Σωτήρη Καπετανόπουλου, δηλώνοντας ότι είναι χρήσιμη η εμπειρία του και ευχήθηκε και ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου να είναι το ίδιο ικανός.

Δήλωσε μάλιστα ότι οι άνθρωποι που έχουν υπηρετήσει και τιμήσει το δήμο όπως ο Σωτήρης Καπετανόπουλος πρέπει να τυχαίνουν ιδιαίτερης περιποίησης.

Προανήγγειλε, τέλος, ότι θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις ενημερωτικού χαρακτήρα με την απελθούσα δημοτική αρχή μέχρι να αναλάβει και επίσημα τα ηνία η νέα.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com