Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Εξωστρέφεια ή φοβικότητα το δίλημμα Μπόλαρη για τον β' γύρο

«Ανάπτυξη με ευρωπαϊκή προοπτική, εξωστρέφεια ή παραμονή στη φοβικότητα, την εσωστρέφεια, τη συγκάλυψη και την αδιαφάνεια που υπηρετεί ο απερχόμενος νομάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης» είναι το δίλημμα των εκλογών της 14ης Νοεμβρίου, σύμφωνα με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκο Μπόλαρη.


Σε συνέντευξη Τύπου κατηγόρησε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη για οικογενειοκρατία, μικρομεγαλισμό, γύμνια έργων, εμπλοκή στη δικαιοσύνη και πολιτική ασυναρτησία.

Τον κάλεσε να πάρει θέση για τις δηλώσεις του αντινομάρχη του Γιώργου Τσαμασλή σχετικά με τα έργα μαϊμού που τον κατήγγειλε.

«Είπε αλήθεια ή ψέματα ο Τσαμασλής; Και αν είπε αλήθεια γιατί δεν έχει αποβληθεί από την παράταξη μέχρι σήμερα;» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Μπόλαρης.

Επανέλαβε ότι ο συνδυασμός του αποτελεί προοδευτική πρόταση άσκησης του νέου θεσμού που υπηρετεί την πολιτική ουσία για να αναπτυχθεί ο τόπος και να καταστεί η Κεντρική Μακεδονία ατμομηχανή ανάπτυξης της χώρας.

Δήλωσε ότι βρίσκεται ενάντια στη λογική του «φαίνεσθαι», της φωτογράφησης και του lifestyle που ακολουθεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες στο Β΄ γύρο, αποκάλυψε ότι έγιναν και γίνονται συναντήσεις ουσίας και όχι για το θεαθήναι με παρατάξεις, κινήσεις πολιτών, προσωπικότητες με στόχο τη συγκρότηση μετώπου για την πρόοδο του τόπου.

Υπογράμμισε, τέλος, ότι χρειάζεται «συνέργεια όλων των πολιτών για να πετύχουμε», καλώντας τους να δώσουν το παρών στο Β΄ γύρο άσχετα με τα μνημόνια και τα νέα μέτρα. Σε αντίθετη περίπτωση η αποχή μπορεί να εκληφθεί ως συνενοχή, σημείωσε.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com