Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Χ. Παμπούκης: Το Ελληνικό θα προσφέρει 35.000 μόνιμες θέσεις εργασίας

Το Ελληνικό αποτελεί “εργαλείο ανάκτησης χαμένων αξιών”, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και Στρατηγικών Επενδύσεων, Χάρης Παμπούκης , σε συνέντευξή του στην εφημερίδα το «Εθνος της Κυριακής» και υποστήριξε ότι θα προσφέρει μηχανισμό δημιουργίας και μετάδοσης ρευστότητας στην οικονομία και θα δημιουργήσει 35.000 θέσεις εργασίας.



Επισήμανε δε, ότι "είναι πολύ δύσκολο σήμερα να προσελκύσουμε αξιόλογες ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα".

Τόνισε ότι χρειάζεται ένα συνολικό σχέδιο αντιμετώπισης του χρέους, το οποίο θα παρουσιάσει σύντομα ο κύριος Παπακωνσταντίνο και παράλληλα τόνισε ότι «χρειάζεται να εντείνουμε την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών μας για να κτυπήσουμε το παρασιτικό πλουτοκρατικό κεφάλαιο”.

Υπογράμμισε την αναγκαιότητα να υπάρξει βελτίωση της παραγωγικότητας του δημόσιου τομέα χωρίς να υπάρξουν απολύσεις ενώ σε ερώτηση για σενάρια ανασχηματισμού ή εκλογών απάντησε ότι “ο Πρωθυπουργός κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Ας κάνει και ο καθένας από εμάς τη δική του”.

Για το σκάνδαλο της Siemens δήλωσε ότι δεν αποκλείεται η πιθανότητα εξώδικου συμβιβασμού και υπογράμμισε ότι θα υπάρξουν απαιτήσεις για αποζημιώσεις.

Χαρακτήρισε "μεγάλης εθνικής σημασίας" τη συνεργασία της Ελλάδας με την Κίνα και υποστήριξε ότι η αναβάθμιση των σχέσεων με το Ισραήλ δεν μειώνει τις φιλικές σχέσεις με τον αραβικό κόσμο.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com