Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ξεκινά η κατασκευή του φράχτη λέει ο Χρήστος Παπουτσής

«Η παράνομη μετανάστευση είναι μια βόμβα στην ελληνική κοινωνία», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές για την εξάλειψή της και εξήγγειλε ότι πλέον έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές μελέτες και σύντομα ξεκινά η κατασκευή του φράχτη στον Έβρο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής».




Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την κατάσταση στον Άγιο Παντελεήμονα, δήλωσε ότι η υποβάθμιση μιας ολόκληρης περιοχής αποτελεί “έγκλημα εις βάρος της Αθήνας και του πολιτισμού” και υπογράμμισε ότι οι προσπάθειες της αστυνομίας δεν αρκούν καθώς πρέπει να δράσει η Πολιτεία.

Όσον αφορά στο θέμα της τρομοκρατίας επεσήμανε ότι δεν υπάρχει "εξάρθρωση της τρομοκρατίας" καθώς είναι ένα φαινόμενο που εκδηλώνεται και αναπαράγεται.

Ο Χρήστος Παπουτσής εκτιμά πως η "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" ίσως να μην είναι μόνο μια ενιαία οργάνωση αλλά να αποτελείται από μικρές ομάδες, που σχετίζονται με το κοινό ποινικό έγκλημα.

Παράλληλα απευθύνει έκκληση στα "νέα παιδιά" που γίνονται τρομοκράτες, να αφήσουν τα όπλα και να εγκαταλείψουν τον ένοπλο αγώνα.

Για το πολιτικό σκηνικό, τέλος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε πως η εκλογολογία υπονομεύει την εθνική προσπάθεια και χαρακτηρίζει θετικά για τη χώρα τα αποτελέσματα της Άτυπης Συνόδου Κορυφής.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com