Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Τόνοι σκουπιδιών «πνίγουν» τη Θεσσαλονίκη

Περίπου 700 τόνοι σκουπιδιών έχουν συσσωρευθεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης με το ελλιπές προσωπικό της αντιδημαρχίας καθαριότητας να προσπαθεί να καθαρίσει τους δρόμους της πόλης.


το πρόβλημα παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα όταν τα απορριμματοφόρα, λόγω έλλειψης βενζίνης δεν βγήκαν για αποκομιδή.

Το πρόβλημα φάνηκε ότι λύθηκε, καθώς υπήρξε συμφωνία της διοίκησης του δήμου με την εταιρία πετρελαίου, στην οποία υπάρχει συσσωρευμένη οφειλή της τάξης των 700.000 ευρώ, και έτσι τα απορριμματοφόρα επέστρεψαν και πάλι στους δρόμους.

Όμως, εκτός από το πρόβλημα με τα καύσιμα, τα μόλις 15 οχήματα αλλά και η έλλειψη προσωπικού, καθώς έληξαν οι οκτάμηνες συμβάσεις των εργαζομένων στην καθαριότητα και οι νέοι συμβασιούχοι θα προσληφθούν το επόμενο διάστημα, είχε σαν αποτέλεσμα να ξεχειλίζουν οι κάδοι απορριμάτων μέσα στο Σαββατοκύριακο με σκουπίδια.

«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ελπίζουμε να καθαρίσουμε την πόλη. Αυτή τη στιγμή στους δρόμους υπάρχουν περίπου 600 - 700 τόνοι σκουπιδιών», δήλωσε στο Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Στάθης Αβραμίδης.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com