Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Χρηματοδότηση καινοτόμων σχεδίων από ΓΓΕΤ

Τη δημιουργία νέων καινοτόμων επιχειρήσεων και ερευνητικών οργανισμών φιλοδοξεί να χρηματοδοτήσει μέσω του ΕΣΠΑ 2007-2013, η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ).


Η δράση με αντικείμενο τη "Δημιουργία καινοτομικών επιχειρήσεων - Ένα ελληνικό προϊόν, Μια αγορά: ο Πλανήτης", έχει στόχο τη δημιουργία καινοτομικών συστάδων (clusters) επιχειρήσεων και ερευνητικών οργανισμών σε τομείς με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την ενίσχυση της καινοτομίας και της ανταγωνιστικότητας.

Τα επιχειρηματικά δίκτυα θα πρέπει να περιλαμβάνουν τουλάχιστον δέκα επιχειρήσεις, από τις οποίες τουλάχιστον οκτώ να είναι μικρομεσαίες και επίσης να συμμετέχει έστω ένας εγχώριος ερευνητικός ή ακαδημαϊκός φορέας.

Οι προτάσεις πρώτα θα αξιολογηθούν και στη συνέχεια θα ζητηθεί η υποβολή συγκεκριμένων επιχειρηματικών και χρηματοδοτικών σχεδίων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις προτάσεις τους έως τις 17 Οκτωβρίου, στα αγγλικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://apps.gov.gr/minedu/clusters. Στη συνέχεια, έως τις 24 Οκτωβρίου θα υποβληθεί ένα αντίγραφο της πρότασης στην ελληνική γλώσσα, σε έντυπη μορφή, στο πρωτόκολλο της ΓΓΕΤ.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com