Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ Συνέλαβαν τον επιχειρηματία Ανδρέα Κουρή για οφειλές προς το ΙΚΑ άνω των 9 εκατ.

Για χρέη προς το ΙΚΑ ύψους 9 εκατ. ευρώ των τηλεοπτικών σταθμών Alter και Kontra συνελήφθη την Τετάρτη το πρωί ο Ανδρέας Κουρής.




Πιο συγκεκριμένα, ο 42χρονος εκδότης συνελήφθη στο σπίτι του στον Διόνυσο Αττικής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής με την ιδιότητα του προέδρου και Γενικού Διευθυντή Ανώνυμης Εταιρείας, για μη καταβολή εργοδοτικών-εργατικών εισφορών προς το Ι.Κ.Α συνολικού ποσού 9.171.778,02 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος του Α.Κουρή έχει εστιάσει στην υπερασπιστική του γραμμή στο γεγονός ότι ο πελάτης του δεν ήταν ούτε εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Ελεύθερης Τηλεόρασης (Alter) ούτε και νόμιμος εκπρόσωπος μετά τη φυλάκιση του Κ. Γιαννίκου. Στο τελευταίο μετοχολόγιο που έχει στα χέρια του Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης εμφανίζεται ως μέτοχος με ποσοστό 15,4%.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., ο εισαγγελέας βασίστηκε στο δεδικασμένο της σύλληψης του Κ. Γιαννίκου ο οποίος οδηγήθηκε στη φυλακή με την ιδιότητα του γενικού διευθυντή του Alter

 
website counter
friend finderplentyoffish.com