Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑ TV

Καταλληλότερος να χειριστεί τα εθνικά μας θέματα, είναι ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Αυτό είναι ένα μόνο από τα συμπεράσματα της πολύ ενδιαφέρουσας έρευνας που φέρνει στο φως η ΒΕΡΓΙΝΑ TV , στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα».


Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της πανελλαδικής δημοσκόπησης της εταιρείας Interview που θα παρουσιαστούν το βράδυ της Παρασκευής, 9μ.μ στη Βεργίνα Τηλεόραση, κλείνει η ψαλίδα ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Τα δημοσκοπικά δεδομένα ανατρέπουν πολλές από τις παγιωμένες απόψεις , ενώ θέτουν νέους προβληματισμούς στα κομματικά επιτελεία και όχι μόνο σε μια ιδιαίτερα έντονη πολιτικά, αλλά και κρίσιμη για τη χώρα μας, περίοδο.

Η ΒΕΡΓΙΝΑ TV συνεχίζει δυναμικά με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών, με σειρά δημοσκοπήσεων της εταιρείας Interview που αφορούν στα μεγάλα πολιτικά ερωτήματα των ημερών όπως η πρόθεση ψήφου σε επικείμενες εκλογές, ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός αλλά και η διάθεση εκλογής ΠτΔ από την παρούσα Βουλή. Η πρώτη πανελλαδική δημοσκόπηση παρουσιάζεται αύριο Παρασκευή στην εκπομπή "Σχολιάζοντας την επικαιρότητα" με το Στέργιο Καλόγηρο.

Στο στούντιο καλεσμένοι πολιτικοί από όλα τα κόμματα αναλύουν τα ευρήματα της δημοσκόπησης και σχολιάζουν την πολιτική επικαιρότητα.


Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που ένα περιφερειακό κανάλι όπως η ΒΕΡΓΙΝΑ TV επιχειρεί να ακτινογραφήσει τις προθέσεις του εκλογικού σώματος.



 
website counter
friend finderplentyoffish.com