Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

“Φωτιά” στην κορυφή των πλέι οφ με τον θρίαμβο του Άρη

Θρίαμβος του Άρη στην πρεμιέρα των πλέι οφ καθώς 4 μέρες μετά τον χαμένο τελικό κυπέλλου νίκησε με 2-0 τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο Αμερικανός Έντι Τζόνσον πέτυχε και τα δυο γκολ του Άρη (40' 92') που έχασε και πέναλτι με τον Κόκε στο 54'. Ο Ολυμπιακός είχε δυο δοκάρια με Μπράβο (42') και Ντάρμπισις (52').

Ολυμπιακός 4, ΠΑΟΚ 4, Άρης 3, ΑΕΚ 2

Με τη νίκη αυτή του Άρη τα πλέι οφ παίρνουν ...φωτιά με το καλημέρα! Και αυτό διότι μετά τα δυο ματς της πρώτης αγωνιστικής, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν από 4 βαθμούς, ο Άρης πήγε στους 3 και η ΑΕΚ 2. Την Κυριακή μάλιστα τα δυο ντέρμπι ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την αδρεναλίνη: Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και ΠΑΟΚ-Άρης στην Τούμπα.

Το ματς μέχρι το 40ο λεπτό ήταν κακό, χωρίς φάσεις και με πολύ αργό ρυθμό. Ο Άρης έδειξε να είναι επηρεασμένος από την απώλεια του Κυπέλλου και ο Ολυμπιακός, κακός και ασύνδετος, όπως στα περισσότερα από τα τελευταία ματς πρωταθλήματος. Ο Άρης στην πρώτη του οργανωμένη επίθεση κατάφερε να προηγηθεί. Ήταν το 40ο λεπτό όταν ο Αντού «άδειασε» τον Γκαλίτσιο και σέντραρε, ο Ραούλ Μπράβο «ξέχασε» τον Τζόνσον κι ο Αμερικανός με κεφαλιά έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα (42') ο Ραούλ Μπράβο σέντραρε, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στο δοκάρι του Σηφάκη.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο για να ισοφαρίσει και είχε στο 52' δεύτερο σουτ στο δοκάρι με τον Ντάρμπισιρ. Στο 53' ο Άρης είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ όταν ο Δαλούκας έκρινε ότι είναι πέναλτι το μαρκάρισμα του Γκαλίτσιου στον Αντού. Όμως η εκτέλεση του Κόκε δεν ήταν καλή και ο Νικοπολίδης το απέκρουσε.

Όσο περνούσε η ώρα, αντί να πιέσει ο Ολυμπιακός για την ισοφάριση, εμφάνιζε σημάδια κόπωσης. Ο Άρης κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα, έλεγχε το ρυθμό του παιχνιδιού και στο 93' από λάθος του Μέλμπεργκ, ο Τζόνσον πέρασε τον Νικοπολίδη και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΣΚΟΡΕΡ: 40', 93' Τζόνσον.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δαλούκας (Θεσσαλίας).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαρέσκα, Γκαλίτσιος, Λούα Λούα, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο.

ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Νασούτι, Γκιάρο, Βανγκέλι, Αντού (89’ Ντέιλι), Φερνάντες, Νάτσο Γκαρσία (82’ Πρίττας), Μεριέμ (75' Χαβίτο), Κόκε, Τζόνσον.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Μαρέσκα (83’ Γιάννης Παπαδόπουλος), Όσκαρ, Ντουντού, Λούα Λούα, Μήτρογλου, Λεονάρντο (46' Ντάρμπισιρ).

 
website counter
friend finderplentyoffish.com