Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Αποστάσεις Πεταλωτή από Πάγκαλο για τους «αγανακτισμένους»

Η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται τις αντιδράσεις των πολιτών, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στις μεγάλες συγκεντρώσεις των «αγανακτισμένων». Ωστόσο, όπως είπε ο Γ. Πεταλωτής, θα ήθελε και θα βοηθούσε περισσότερο αν είχαν στοχευμένες δράσεις και προτάσεις.




O Γ. Πεταλωτής εμφανίσθηκε προσεκτικός απέναντι στο κίνημα των "αγανακτισμένων", που συγκεντρώνονται σε κεντρικές πλατείες πόλεων της χώρας και κράτησε εμφανείς αποστάσεις από την κριτική που τους άσκησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος.

"Πρόκειται για έκφραση αγωνίας των πολιτών", είπε ο εκπρόσωπος και "δεν φοβόμαστε από τα κινήματα τους, όταν δεν καπελώνονται από κομματικές ταμπέλες".

Ο εκπρόσωπος διέψευσε, εξάλλου, σενάρια και φήμες πως επίκειται, εντός των ημερών, κυβερνητικός ανασχηματισμός: "Τέτοιο θέμα δεν υπάρχει", δήλωσε και πρόσθεσε:"Εχουμε μπροστά μας το κλείσιμο του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, τη ψήφισή του από την Βουλή, τη συνεδρίαση του EUROGROUP και την Σύνοδο Κορυφής του Ιουνίου".

Τέλος αποστάσεις από τις θέσεις που εξέφρασε ο υπουργός των Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας σχετικά με το πολιτικό σύστημα, πήρε ο κ. Πεταλωτής.

Όταν ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις που έχουν εκφραστεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, για τα όσα υποστήριξε ο κ. Δρούτσας, ο εκπρόσωπος είπε πως "πρόκειται για προσωπικές απόψεις και πώς ο υπουργός των Εξωτερικών διατύπωσε τις απόψεις του, σε μια γενικότερη συζήτηση για το πολιτικό σύστημα και αλίμονο αν (οι απόψεις) ποινικοποιούνται. Το δήλωσε κι ο ίδιος, άλλωστε".

 
website counter
friend finderplentyoffish.com