Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Βαρουφάκης: Οι εταίροι μας δεν είχαν «μπέσα»

«Φαίνεται ότι στην Ευρώπη χρειάζεται να προσπαθήσουμε όλοι περισσότερο για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη», δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης σήμερα το πρωί, προσερχόμενος στο υπουργείο Οικονομικώνς, στον απόηχο του «ανασχηματισμού» της ελληνικής ομάδας διαπραγμάτευσης, αλλά και της έντονης κριτικής προς το πρόσωπό του.



«Εμείς πήγαμε με την αίσθηση, όπως είπε ο πρωθυπουργός, ότι η συμφωνία είναι συμφωνία. Ότι όταν σφίγγουμε το χέρι για το "α" και όχι το "β" σημαίνει το "α" και όχι το "β". Από την άλλη πλευρά δεν υπήρξε προσήλωση στη μπέσα», τόνισε ο κ. Βαρουφάκης, ο οποίος πρόσθεσς ότι «δεν υπήρξε αστοχία αλλά διαφορά πολιτικής», ενώ διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει κόντρα με τον υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη.

«Δεν είμαστε σε κόντρα. Με τον Σταθάκη, τον Θεοχαράκη, είμαστε όλοι Κρητικοί. Είμαστε αγαπημένοι, είμαστε μια ομάδα», επισήμανε.

Τέλος, ερωτηθείς αν θα συνεχίσει να μετέχει στις διαπραγματεύσεις απάντησε με το ρητορικό ερώτημα «ο υπουργός Οικονομικών; Ο υπεύθυνος της πολιτικής διαπραγμάτευσης;».


 
website counter
friend finderplentyoffish.com