Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Τα μυστικά για περισσότερα likes στο Instagram

Στη σημερινή εποχή δεν λίγοι εκείνοι που επιζητούν διακαώς όλο και περισσότερα likes στις αναρτήσεις που κάνουν στα social media. Ποιο είναι όμως το κόλπο για να προσελκύσει μια φωτογραφία στο Instagram το ενδιαφέρον των followers;



Αναλυτές της βρετανικής εταιρίας κινητών e2save μελέτησαν τα δεδομένα της εφαρμογής, στην προσπάθειά τους να βρουν τους καλύτερους τρόπους για να αυξήσουν τα likes που λαμβάνουν οι φωτογραφίες των «κοινών θνητών» οι οποίοι δεν έχουν στρατιές από followers.

Όπως διαπίστωσαν, οι λευκές παραλίες, τα πρασινογάλανα νερά και τα διάσημα αξιοθέατα είναι πολύ ευκολότερο να προσελκύσουν likes, καθώς ελάχιστοι μπορούν να αντισταθούν στη θέα ενός ειδυλλιακού τοπίου.

Τα κατοικίδια κλέβουν εξίσου εύκολα και την παράσταση και τις εντυπώσεις σε μια φωτογραφία, όπως αυτή του Τομ Χάρντι με τον σκύλο του, με τους φιλόζωους να είναι οι πρώτοι που θα δηλώνουν τον θαυμασμό τους γι' αυτήν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η περίπτωση της Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία του σκύλου της που πήρε 133.000 likes, τη στιγμή που η φωτογραφία ενός ρούχου της κολεξιόν της συγκέντρωσε μόλις και μετά βίας 41.000 likes.

Οποιος δεν έχει σκύλο μπορεί να δοκιμάσει να ποζάρει με κάποιο βραβείο που πήρε κάποτε, έτσι ώστε να κερδίσει και την εκτίμηση και τα likes των φίλων του, ενώ, ελλείψει και των δύο, η φωτογραφία ενός λαχταριστού πιάτου από τα χεράκια του ή μη μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα.

Το φαγητό αποτελεί ένα εξαιρετικά «πιασάρικο» θέμα, με το hashtag #foodporn να μην έχει επιλεγεί τυχαία για τον χαρακτηρισμό αλμυρών ή γλυκών εδεσμάτων.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com