Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Την έβγαλαν ημίγυμνη στο Ιντερνετ

Δυο 19χρόνοι κι ένας 26χρόνος συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από καταγγελία 17Χρόνης για δημοσίευση ημίγυμνων φωτογραφιών της στο ίντερνετ.


Η κοπέλα κατέφυγε στην αστυνομία και το Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δεν άργησε να εντοπίσει τους δράστες. Μετά από ανάλυση ηλεκτρονικών ιχνών και δημοσιευμένων πληροφοριών σε συγκεκριμένο ηλεκτρονικό προφίλ, συνελήφθησαν πρώτοι οι δυο 19χρόνοι.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση, δημιούργησαν ηλεκτρονικό προφίλ όπου δημοσιεύονταν ημίγυμνες φωτογραφίες της καταγγέλουσας, ελεύθερα προσβάσιμες από κάθε χρήστη του διαδικτύου, στο χρονικό διάστημα Οκτωβρίου 2008 – Μαίου 2009. Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στπ σπίτι τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι επίμαχες φωτογραφίες.
Οι ίδιοι ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι το φωτογραφικό υλικό το προμηθεύτηκαν από τον 26χρόνο, που επίσης εντοπίστηκε και συνελήφθη. Εκείνος ισχυρίσθηκε ότι περιήλθαν στην κατοχή του από κατάστημα παροχής υπηρεσιών ίντερνετ στο οποίο εργαζόταν και το οποίο στο παρελθόν είχε επισκεφθεί η κοπέλα προκειμένου να δει τις φωτογραφίες της.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com