Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Σκληρή σύγκρουση εντός της Ν.Δ. για τις πρόωρες εκλογές

Μαίνονται οι συγκρούσεις υπουργών και άλλων στελεχών της ΝΔ για το ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων εκλογών, την ώρα που οι πάντες αναμένουν τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού.


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συντήρησε πριν απο λίγο το κλίμα της εκλογολογίας, αρνούμενος να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση γι' αυτό το θέμα. Επιπλέον προσπάθησε, για άλλη μιά φορά, να χρεώσει στο ΠΑΣΟΚ την παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, εξαιτίας της άρνησής του να συναινέσει σην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η στάση αυτή του Ευάγγελου Αντώναρου ενισχύει τις υποψίες οτι το σενάριο των πρόωρων εκλογών είναι το πιθανότερο, παρά τις οξύτατες αντιδράσεις υπουργών και βουλευτών. Σ' αυτές προστέθηκαν σήμερα και οι αντιδράσεις δυο υπουργών, οι οποίοι θεωρούνται δελφίνοι. " Δεν υπάρχει ούτε μισό επιχείρημα οτι οι εκλογές κάνουν καλό στη χώρα, στην παράταξη και στον Καραμανλή", δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς." Η Ελλάδα δεν χρειάζεται εκλογές, χρειάζεται ριζοσπαστικές τομές και αλλαγές", είπε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος."Αυτοκτονία" θεωρεί τις πρόωρες εκλογές ο παραιτηθείς βουλευτής Γιάννης Μανώλης."Εκλογές προτείνουν όσοι δεν ακούνε την κοινωνία" αντέτεινε ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης. Και ο Μιχάλης Λιάπης διατύπωσε την πρόβλεψη οτι οι προώρες εκλογές θα φέρουν "είτε ακυβερνησία είτε αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ".
 
website counter
friend finderplentyoffish.com