Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Λευτ. Ζαγορίτης: Οι διαφωνίες ανήκουν στο χθες

Στην αντιμετώπιση των τάσεων ηττοπάθειας και εσωστρέφειας στόχευαν οι σημερινές δηλώσεις του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Ζαγορίτη, ο οποίος εκτίμησε ότι η εκλογική μάχη θα είναι κρίσιμη αλλά νικηφόρος. «Αυτά είναι το χθες», απάντησε σε ερώτηση για την αντίθεση βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος στις πρόωρες εκλογές.


"Όλοι μας, όλοι οι βουλευτές, με τους οποίους και είμαστε σε συνεχή επαφή, είναι ήδη στις θέσεις τους. Είναι ήδη κοντά στον κόσμο. Δίνουν τη μάχη, όπως και όλα τα στελέχη της Ν.Δ. -είτε συμμετέχουν ως υποψήφιοι στις εκλογές, είτε δεν συμμετέχουν- για να επικρατήσει η υπευθυνότητα και το σωστός", σημείωσε ο γραμματέας του κόμματος.

Σχολιάζοντας την απόφαση του Μιχάλη Λιάπη να μην θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, τον χαρακτήρισε πολύ σημαντικό στέλεχος της παράταξης, το οποίο όλοι τιμούν για την προσφορά του. "Το κάθε τι στην ώρα του", ήταν η απάντησή του για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, σημειώνοντας ότι δεν θα υποκαταστήσει ούτε τα αρμόδια όργανα του κόμματος, ούτε τον Πρωθυπουργό.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com