Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη ο Ουσέιν Μπολτ

Το απόγευμα της Πέμπτης (10 Σεπτεμβρίου) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Ουσέιν Μπολτ, που θα τρέξει στα 200μ. στο «World Athletics Final» στο Καυταντζόγλειο στάδιο. Ο Τζαμαϊκανός «χρυσός» Ολυμπιονίκης, παγκόσμιος πρωταθλητής και κάτοχος των παγκοσμίων ρεκόρ σε 100μ και 200μ, θα επισκεφθεί το πρωί της Παρασκευής σχολείο σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης και λίγο αργότερα (13:30) θα λάβει μέρος στην επίσημη συνέντευξη Τύπου των αθλητών.


Το απόγευμα του Σαββάτου ο Μπολτ θα βρίσκεται στο Καυταντζόγλειο στάδιο προκειμένου να συμμετάσχει σε μία ειδική παρουσίαση και να μοιράσει αυτόγραφα. Στις 20:25 της Κυριακής είναι προγραμματισμένη η κούρσα των 200 μέτρων, ενώ από την Ελλάδα θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζει με εντυπωσιακούς ρυθμούς και είναι πολύ πιθανόν να έχουμε sold out. Μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί περίπου 20.000 εισιτήρια και εκτιμάται ότι όσα έχουν απομείνει πρόκειται να εξαντληθούν μέσα στο ερχόμενο τριήμερο.

Η διάθεση εισιτηρίων από τον ειδικό χώρο στην κεντρική είσοδο του Καυταντζογλείου θα συνεχιστεί καθημερινά έως και την Πέμπτη από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com