Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

«Κλείνουν» τα ψηφοδέλτια Επικρατείας Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ

Σχεδόν έτοιμα είναι τα ψηφοδέλτια Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Παραδοσιακά στελέχη στο πρώτο, νέα πρόσωπα στο δεύτερο


Ο Κ. Καραμανλής φαίνεται ότι θα αποφύγει τις εκπλήξεις και τους πειραματισμούς και στις τρεις πρώτες θέσεις θα τοποθετήσει παραδοσιακά στελέχη του κόμματος, δηλαδή τον Μιλτιάδη Εβερτ, τον Γιώργο Σουφλιά και τον Δημήτρη Σιούφα. Μία θέση διεκδικεί ο Ευάγγελος Αντώναρος και απομένει μία θέση για μια γυναίκα.Σύμφωνα με τους υπολογισμούς που γίνονται, η Ν.Δ. θα εκλέξει πέντε βουλευτές Επικρατείας.

Ο Γ. Παπανδρέου έχει επιλέξει νέα πρόσωπα. Μία ή δύο θέσεις αναμένεται να καταλάβουν κομματικά στελέχη. Σίγουρος θεωρείται ο γραμματέας Γ. Ραγκούσης. Στις άλλες θέσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, θα τοποθετηθούν ένας προβεβλημένος καλλιτέχνης, ενας καθηγητής πανεπιστημίου με διεθνή καριέρα, ένας εκπρόσωπος του απόδημου ελληνισμού κι ένας οικονομολόγος, για να σηματοδοτηθεί το βάρος που θέλει να ρίξει ο κ. Παπανδρέου στην οικονομία. Δεν είναι ακόμη γνωστό το πρόσωπο που θα τεθεί επικεφαλής και εαν θα γίνει προσπάθεια να αντισταθμιστεί η "απώλεια" του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Λ. Παπαδήμου, ο οποίος είχε βολιδοσκοπηθεί και αρνήθηκε.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com