Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Αβεβαιότητας συνέχεια για το μέλλον της κυβέρνησης

«Ουδέν σχόλιον» ήταν η επίσημη κυβερνητική γραμμή για το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.


Ερωτηθείς για τα κριτήρια που αξιολογεί ο πρωθυπουργός προκειμένου να λάβει τις αποφάσεις του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε σε γραμμή... Σουφλιά, λέγοντας ότι "όλες οι πράξεις του πρωθυπουργού διαπνέονται από μια απλή σκέψη: Πώς θα υπηρετεί καλύτερα το εθνικό και δημόσιο συμφέρον". Σημειώνεται ότι χθες, ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ είχε απαντήσει στο ερώτημα, αν έχει εισηγηθεί πρόωρες εκλογές στον Κ. Καραμανλή, λέγοντας ότι όλες οι πράξεις του έχουν γνώμονα το εθνικό συμφέρον.

Σήμερα, ο Ευάγγελος Αντώναρος διευκρίνισε ότι το δημόσιο και εθνικό συμφέρον εξυπηρετούνται με την υλοποίηση των δεσμεύσεων τις οποίες έχει αναλάβει η κυβέρνηση. Όταν όμως ρωτήθηκε αν εξυπηρετείται και με τη διεξαγωγή εκλογών, δήλωσε εκ νέου ότι δεν τοποθετείται επί σεναρίων.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρνήθηκε πάντως ότι η προωθούμενη νομοθετική ρύθμιση για το "πάγωμα" πλειστηριασμών έως το τέλος του έτους έχει προεκλογικό χαρακτήρα. "Όλα αυτά τα μέτρα δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα που προσπαθείτε να τα συνδέσετε", απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Για Μανώλη

Παραπέμποντας τους δημοσιογράφους στις χθεσινές, σκληρές δηλώσεις του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Τραγάκη, σχολίασε ο Ευάγγελος Αντώναρος την παραίτηση του Γιάννη Μανώλη και όσα είπε περί στελεχών που προτρέπουν των Κώστα Καραμανλή ν΄αυτοκτονήσει πολιτικά.

Χθες, ο Γ. Τραγάκης είχε κατηγορήσει τον παραιτηθέντα βουλευτή ότι λειτουργεί "προφανώς" με προσωπικά πολιτικά κίνητρα και είχε υπογραμμίσει ότι "δε νομιμοποιείται να εμφανίζεται ως δήθεν τιμητής της πολιτικής ζωής του τόπου και της παράταξης που τον στήριξε και τον ανέδειξε". Αναφερόμενος στην αντίδραση Τραγάκη, ο Ευάγγελος Αντώναρος είπε ότι αποτελεί θεσμική τοποθέτηση.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com