Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Το βράδυ αναμένεται η απόφαση για την ένσταση του Άρη

Εκδικάστηκε η ένσταση του Άρη κατά του κύρους του αγώνα με τον Ηρακλή. Οι “κιτρινόμαυροι” ζήτησαν να κερδίσουν το παιχνίδι στα χαρτιά, με την αιτιολογία ότι ο αγώνας διεξάχθηκε υπό το το κράτος απειλής. Η απόφαση αναμένεται μέσα στη μέρα.


Ένα ακόμα επιχείρημα που παρουσίασε η πλευρά του Άρη είναι ότι βάσει κανονισμού η διακοπή πέραν των 15 λεπτών πρέπει να θεωρείται οριστική. Αντ' αυτού το παιχνίδι του Καυταντζογλείου ξεκίνησε με καθυστέρηση 45 λεπτών.

Οι εκπρόσωποι του Ηρακλή χαρακτήρισαν την ένσταση του Άρη αβάσιμη και ανυπόστατη. Είπαν μάλιστα ότι η απόφαση του διαιτητή πρέπει να γίνεται σεβαστή, καθώς αυτός είναι το απόλυτο αφεντικό του αγώνα.

Ακόμη, η πλευρά του “Γηραιού” ζήτησαν να θεωρηθεί μεμονωμένο το επεισόδιο με τον οπαδό που επιτέθηκε στον Μιχάλη Σηφάκη. Αυτό σημαίνει ότι το ανώτερο ποσό προστίμου που μπορεί να εκδικαστεί είναι 100.000 ευρώ. Σε αντίθετη περίπτωση θα μπορούσε να φτάσει τα 250.000 ευρώ.

Ο μάρτυρας του Ηρακλή, Αλέξανδρος Κολιάδης αποκάλυψε ότι ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Άρης ζήτησε από τον Σηφάκη να πέσει κάτω όταν δέχθηκε την επίθεση από τον 43χρονο. Ο Ηρακλειώτης πορτιέρο, όμως, αρνήθηκε, λέγοντας: “εγώ δεν κάνω καραγκιοζιλίκια”.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com