Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις και εκδηλώσεις της ημέρας


Στις 10:00 Συνάντηση της Κοινωνίας των Πολιτών στο πλαίσιο του Διεθνούς Φόρουμ για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη (Βουλιαγμένη/Αστέρας Βουλιαγμένης). Κήρυξη της έναρξης των εργασιών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια

Στις 10:00 Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π.Λαφαζάνης και Θ.Δρίτσας θα συναντηθούν με την Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κα Λούκα Κατσέλη

Στις 10:30 Συνάντηση του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου με τον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή Ν. Διαμαντούρο (Αθήνα/Μέγαρο Μαξίμου)

Στις 11.30 Συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο (Αθήνα/ Μέγαρο Μαξίμου)

Στις 11:00 Συνέντευξη Τύπου Βουλευτών Κωστή Χατζηδάκη και Κωστή Μουσουρούλη για το Πρόγραμμα Ενεργειακής Αναβάθμισης Κτιρίων «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» (Αθήνα/Γραφεία ΝΔ-Ρηγίλλης 18)

Στις 11:00 Ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας θα συναντηθεί με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών ΕΛΑΣ (Αθήνα/Πλ. Ελευθερίας 1)

Στις 12:00 Η Υπ. Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου θα συναντηθεί με την Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (Αθήνα/Αριστοτέλους)

Συναντήσεις ΑΝΥΠΕΞ Δ. Δρούτσα - 12:00:00 Με τον Πρέσβυ της Βουλγαρίας στην Αθήνα, κ. Andrey Karaslavov,

- 12.15 Με τον Πρέσβυ της Αρμενίας, κ. Gagik Ghalatchian

- 12.30 Με τον Πρέσβυ της Τουρκίας, κ. Mehmet Hasan Gogus

- 13.00 Με τον Πρέσβυ της Ουκρανίας, κ. Valeriy Tsybukh

Στις 14:30 Ανακοινώσεις για πρόγραμμα απόσυρσης ΙΧ και τέλη κυκλοφορίας από Γ. Παπακωνσταντίνου και Τ. Μπιρμπίλη (Αθήνα/Νίκης 5-7)

Στις 18:00 Συναυλία για τους μετανάστες στην πλατεία του Α. Παντελεήμονα ( Αθήνα/πλατεία του Α.Παντελεήμονα)

Στις 19:30 Παρουσίαση της συλλεκτικής Ομοιογραφικής Εκδοσης της Χάρτας του Ρήγα Βελεστινλή (Αθήνα/Μουσείο Μπενάκη-Πειραιώς 138)
 
website counter
friend finderplentyoffish.com