Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Νέα συνάντηση με Παπανδρέου ζητά ο Αντ. Σαμαράς

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό, αμέσως μόλις εκείνος γυρίσει από τη Μόσχα, ζήτησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς. Όπως ανακοίνωσε η Ρηγίλλης, αντικείμενο της συνάντησης θα αποτελέσει η οικονομία, αλλά και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις. Ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στην ανάγκη εθνικής συνεννόησης, την αμέσως όμως επόμενη στιγμή εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της.


Ο Πρόεδρος της ΝΔ πιστεύει ότι η κρισιμότητα των περιστάσεων πρέπει να αντιμετωπιστεί σε μια βάση εθνικής υπευθυνότητας και εθνικής συνεννόησης", δήλωσε το στέλεχος της Ν.Δ. Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι ο διευθυντής του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, επικοινώνησε τηλεφωνικά με το διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού Νίκο Αθανασάκη και με τον υπουργό Επικρατείας, Χάρη Παμπούκη και ζήτησε τη συνάντηση των δυο
αρχηγών.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, στις 5:00 μ.μ., στο Μέγαρο Μαξίμου και αντικείμενό της θα αποτελέσει η οικονομία και πιθανώς οι ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Ο Π. Παναγιωτόπουλος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και τον υπουργό οικονομικών ότι στέλνουν αντιφατικά μηνύματα στις αγορές. Υποστήριξε ότι αυτό συμβαίνει επειδή την ίδια στιγμή που ο Γ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα δεν ζητάει οικονομική βοήθεια, αλλά πολιτική στήριξη και χρόνο, ο Γ. Παπακωνσταντίνου παρομοίαζε στις Βρυξέλλες την Ελλάδα και την ελληνική οικονομία με τον "Τιτανικό".

"Η αντιφατικότητα αυτή πλήττει την αξιοπιστία της κυβέρνησης και δημιουργεί πρόβλημα στην εικόνα της Ελλάδας και της οικονομικής πολιτικής που ασκεί στις παγκόσμιες αγορές", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. και κάλεσε τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών "να αντιληφθούν την κρισιμότητα των περιστάσεων και να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στο περιεχόμενο των δηλώσεών τους".
 
website counter
friend finderplentyoffish.com