Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Αρχίζουν οι εργασίες στην εσωτερική περιφερειακή Θεσσαλονίκης

Εργασίες για τη συντήρηση του ασφαλτικού οδοστρώματος της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης θα αρχίσει να εκτελεί από σήμερα στις 8.30 το βράδυ, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω της Διεύθυνσης Δημοσίων Έργων και της Διεύθυνσης Ελέγχου Συντήρησης Έργων.


Όπως ανακοινώθηκε, οι εργασίες θα εκτελούνται για διάστημα περίπου ενός μήνα και ο προϋπολογισμός φθάνει στις 500.000 ευρώ.

Το έργο προβλέπει να ανακατασκευαστεί ο ασφαλτοτάπητας προκειμένου να βελτιωθεί η οδική ασφάλεια στους κύριους κλάδους της περιφερειακής, μεταξύ του κόμβου προς οδό Μοναστηρίου – εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και του κόμβου συμβολής της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών.

Η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μαρία Λιονή, με δηλώσεις της απευθύνει έκκληση στους Θεσσαλονικείς και τους επισκέπτες που θα χρησιμοποιήσουν αυτό το διάστημα την περιφερειακή οδό να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και των συνεργείων, να σέβονται τη σήμανση και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Οι εργασίες θα γίνονται τις βραδινές ώρες. Η ολοκλήρωσή τους υπολογίζεται το αργότερο στις 5.30 το πρωί της επόμενης μέρας, οπότε και θα αποσύρεται η εργοταξιακή σήμανση και η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά σε όλο το πλάτος της οδού. Εργασίες δε θα εκτελούνται το βράδυ του Σαββάτου και της Κυριακής.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com