Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Αλλάζουν οι διευθυντές των Δ.Ο.Υ

Άμεσα ξεκινά η αντικατάσταση των διευθυντών στις ΔΟΥ, που δεν πιάνουν τους στόχους, τόνισε ο Γ.Γ του υπουργείου Οικονομικών Δημήτρης Γεωργακόπουλος, σημειώνοντας ότι οι όποιες επιλογές δεν ενέχουν κομματικά κριτήρια.


Ο κ. Γεωργακόπουλος, σημείωσε ότι το κυνήγι της φοροδιαφυγής θα είναι αδυσώπητο προς κάθε κατεύθυνση και υπογράμμισε πως "όλες οι παραβάσεις εξετάζονται και θα αρχίσει η καθημερινή έκδοση αποφάσεων για κλείσιμο ιατρείων, μαγαζιών κτλ. Τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά".

Ταυτόχρονα διευκρίνισε ότι όσοι από τους διευθυντές των εφοριών δεν έπιασαν τους στόχους, στο πρώτο τετράμηνο και δεν έχουν επαρκείς εξηγήσεις για την απόδοσή τους θα πρέπει να αντικατασταθούν με τους αναπληρωτές μέχρι να οριστεί νέος διευθυντής. "Δεν μας ενδιαφέρει το χρώμα των διευθυντών στις ΔΟΥ, μας νοιάζει η γάτα να πιάνει ποντίκια" τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην επιχείρηση πάταξης της φοροδιαφυγής ο Γ.Γ του υπουργείου Οικονομικών ανέφερε χαρακτηριστικά: "Δεν πρόκειται να σταματήσουμε προ ουδενός. Θα ξεκινήσουμε από τους έχοντες. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να παίζει, μικρός ή μεγάλος".
 
website counter
friend finderplentyoffish.com