Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Επίθεση από τον πολιτικό κόσμο στον πρόεδρο του ΣΕΒ

Οξύτατη επίθεση στον πρόεδρο του ΣΕΒ εξαπέλυσαν από το βήμα της Βουλής, τόσο ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης περισσότερες πληροφορίες, όσο και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Δασκαλόπουλου ότι η πολιτική δεν έχει πλέον να προσφέρει τίποτα.«Κάποιοι τις ημέρες αυτές βρήκαν τη λαμπρή ευκαιρία να σηκώνουν το δάχτυλο προς τον πολιτικό κόσμο και να ζητούν την αντικατάσταση του πολιτικού κόσμου από κάποιον άλλο εφευρέτη που μπορεί να κάνει τα πράγματα καλύτερα για τη ζωή των Ελλήνων. Αυτοί προσβάλουν την ίδια τη Δημοκρατία. Δεν υπάρχει άλλος εκτός από την πολιτική που να μπορεί να ορίσει με συντεταγμένο τρόπο το μέλλον του έθνους και των πολιτών» είπε ο κ. Καστανίδης και πρόσθεσε:

«Και επειδή άκουσα χθες εκπρόσωπο των επιχειρηματιών να υπερασπίζεται την άποψη ότι το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα, αλλά θα το κάνουν οι επιχειρήσεις, του απαντώ με τη λαϊκή σοφία: «χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιλέκο». Την πολιτική δεν μπορούν να την κρίνουν και να την αλλάξουν επιχειρηματίες βουτηγμένοι στη διαπλοκή».

Ο κ. Καρατζαφέρης είπε από πλευράς του: «Όλοι αυτοί οι κεφαλαιοκράτες να προσέξουν πάρα πολύ γιατί η επιείκεια με την οποία τους έχει συμπεριφερθεί ο πολιτικός κόσμος, νομίζω ότι τους δημιουργεί περισσότερη αναίδεια και γίνονται θρασύτεροι από ότι πρέπει. Ας προσέξουν. Οι πολιτικοί είμαστε ταγμένοι, έχουμε ορκιστεί στο Σύνταγμα να προστατεύσουμε με τον καλύτερο τρόπο την ελληνική Δημοκρατία».

Ο Νικόλαος Τσούκαλης από το Συνασπισμό ζήτησε από τους Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά περισσότερες πληροφορίεςνα φέρουν την κάθαρση, χαρακτηρίζοντας την ομιλία του κ. Δασκαλόπουλου ως το απόλυτο πολιτικό μανιφέστο.

«Σοβαροί επιχειρηματίες παρεμβαίνουν ξετσίπωτα, χρησιμοποιώντας το νόμο και το Σύνταγμα», δήλωσε λίγο αργότερα και η Αλέκα Παπαρήγα
 
website counter
friend finderplentyoffish.com