Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Κανονικά στο τέλος Ιουνίου θα γίνει το Συνέδριο της Ν.Δ

Την πραγματοποίηση του Συνεδρίου της Ν.Δ, όπως είχε προγραμματιστεί, αλλά με μικρότερο αριθμό προσυνεδριακών συνδιασκέψεων, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, μιλώντας στην εκδήλωση που διοργάνωσε στο Ζάππειο Μέγαρο, το Παρατηρητήριο Οικογενειακού Προϋπολογισμού σε συνεργασία με τη Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Συνοχής της Νέας Δημοκρατίας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Οικογένεια.


"Παρότι δέχομαι εισηγήσεις για την αναβολή του συνεδρίου θα το πραγματοποιήσουμε κανονικά και δεν θα αφήσουμε το ραγισμένο πολιτικό γυαλί να αφαιρέσει την αισιοδοξία από το ελληνικό λαό", υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς, ενώ όπως έγινε γνωστό με βάσει την απόφασή του να μειωθεί ο αριθμός των προσυνεδριακών διαδικασιών, θα πραγματοποιηθεί μία προσυνεδριακή συνδιάσκεψη στην Αθήνα στις 5 και 6 Ιουνίου.

Αναφερόμενος στην ελληνική οικογένεια σημείωσε πως "σε περίοδο κρίσης η οικογένεια δοκιμάζεται για αυτό και θα πρέπει να υπάρχει συνοχή, τόσο στο επίπεδο της ίδιας της οικογένειας, αλλά και στην κοινωνία".

Επιτέθηκε δε, εκ νέου στην κυβέρνηση για τα οικονομικά μέτρα τα ποία" πλήττουν ιδιαιτέρως το οικογενειακό εισόδημα"


 
website counter
friend finderplentyoffish.com