Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Ήξεις αφήξεις Καρατζαφέρη για τα νέα μέτρα

Με το μήνυμα οι καιροί απαιτούν ενότητα σχολίασε ο Κάρολος Παπούλιας την άποψη του Γ. Καρατζαφέρη ότι ήταν λάθος που «κάποιοι ναρκοθέτησαν τη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας». Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ καταδίκασε τη συμμετοχή των πολιτών σε ακραίες κινητοποιήσεις, εκτιμώντας ότι κάνουν κακό, αλλά απέφυγε να αποσαφηνίσει ποια στάση θα κρατήσει το κόμμα του στη Βουλή, κατά την ψηφοφορία του πακέτου των έκτακτων μέτρων.


"Κάθε διάθεση που υπήρχε προς μια κατεύθυνση, αναιρείται από τις πράξεις του κ. Παπανδρέου", απάντησε ο Γ. Καρατζαφέρης στο ερώτημα αν ο ΛΑΟΣ θα υπερψηφίσει τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τάχθηκε υπέρ του διαλόγου έστω κι αν άργησε κατά έξι μήνες, και αποτίμησε αρνητικά τη στάση των συνδικαλιστών που ανάρτησαν πανό στην Ακρόπολη και απέκλεισαν το χώρο. Εκτίμησε ότι "εγκληματούν κατά της Ελλάδας" , υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους που δεν επέτρεψαν στους τουρίστες να επιβιβαστούν στο κρουαζιερόπλοιο, με σοβαρές επιπτώσεις στον τουρισμό.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com