Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Υπερασπίζεται τον Γ. Αγγέλου η Ν.Δ. και βλέπει σκευωρίες

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για τη συμπεριφορά της Δικαιοσύνης απέναντι στο στενό συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή, Γιάννη Αγγέλλου, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία. «Η μεταχείριση, που επιφυλάχθηκε στον Γιάννη Αγγέλου παραβιάζει βασικές Αρχές της Δικονομίας και του Ποινικού Δικαίου», δήλωσε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος. Ο αρμόδιος τομεάρχης, Τάσος Νεράντζης έκανε λόγο για κορύφωση σκευωρίας του ΠΑΣΟΚ εις βάρος της Ν.Δ.


Ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Π. Παναγιωτόπουλος, συνέδεσε τη Δικαιοσύνη με το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως "σε κάθε περίπτωση, αυτό που καταλαβαίνουν, πλέον, όλοι είναι ότι αυτό που ενδιαφέρει το ΠΑΣΟΚ δεν είναι η αποκάλυψη της αλήθειας, ούτε η διερεύνησή της μέχρι το τέλος".

Πρόσθεσε ότι "το ΠΑΣΟΚ ενδιαφέρεται για να παραπλανήσει την κοινή γνώμη, να κατασκευάσει, δήθεν, ενόχους εκ των προτέρων και να εκτρέψει την προσοχή του Ελληνικού Λαού από τα πελώρια λάθη και τις παραλείψεις της κυβέρνησής του, που μας οδήγησαν στην τριμερή επιτήρηση".

Δηλώσεις Νεράντζη

"Πέρα από το υλικό της υποθέσεως που είναι, ήδη, γνωστό, κανένα άλλο νέο στοιχείο δεν προέκυψε, που να δικαιολογεί τη μεταβολή της θέσης μας, σχετικά με την όλη υπόθεση", ανέφερε νωρίτερα ο τομεάρχης Δικαιοσύνης. "Προκαλεί, λοιπόν, κατάπληξη η μεταχείριση που επιφυλάχτηκε στον Αγγέλου, μια μεταχείριση που υπερακοντίζει σαφώς τους σκοπούς του νόμου, μια μεταχείριση που ταιριάζει σε ομολογημένα ή πολλαπλώς τεκμηριωμένα αδικήματα, μια μεταχείριση που αφορά άλλους κατηγορούμενους για άλλα αδικήματα", πρόσθεσε και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας:

"Εν πάση περιπτώσει, κατέστη πλέον φανερό ότι βρισκόμαστε μπροστά στην κορύφωση της σκευωρίας, που έχει στήσει το ΠΑΣΟΚ σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας, με σύσταση Εξεταστικών Επιτροπών, οι οποίες δεν βρίσκουν τίποτε και με ψήφιση νόμων, κομμένων και ραμμένων στα μέτρα της κατασκευής ή του εκμαυλισμού μαρτύρων".
 
website counter
friend finderplentyoffish.com