Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Υποψήφιος δήμαρχος με ή δίχως κομματικές στηρίξεις ο Γ. Μπουτάρης

Στην επιβεβαίωση της υποψηφιότητάς του στις εκλογές στις 7 Νοεμβρίου για το δήμο Θεσσαλονίκης προχώρησε ο Γιάννης Μπουτάρης.


"Θέλω στηρίξεις, συζητώ με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις αλλά δεν εξαρτώ την υποψηφιότητά μου από αυτά. Θα είμαι υποψήφιος ούτως ή άλλως", είπε ο κ. Μπουτάρης στους εκπροσώπους του Τύπου.

Στο ακροατήριο εκφράζοντας τη στήριξη τους στην υποψηφιότητά του ήταν ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος Θανάσης Τζεβελέκης, ο καθηγητής εργατικού δικαίου στο ΑΠΘ Άρης Καζάκος, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΚΘ Νίκος Γιαννόπουλος.

Ήταν ακόμη ο συνυποψήφιος για το δήμο Νίκος Ευθυμιάδης, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, προερχόμενος από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Τσαρούχας και πλειάδα άλλων ονομάτων που εκφράζουν κινήσεις πολιτών και πολιτικούς σχηματισμούς της Θεσσαλονίκης.

Ο Γ. Μπουτάρης προσδιόρισε το νέο στόχο που είναι το σύστημα πρέπει να αλλάξει νοοτροπία εννοώντας ότι στο σύστημα διοίκησης πρέπει να συμμετέχει ο λαός.

Είπε ακόμη ότι η ανατροπή εγένετο στην προηγούμενη εκλογή, όταν στηριζόμενος μόνο από τις δυνάμεις της πόλης κατάφερε ένα ποσοστό 16% που θεωρείται εκπληκτικό.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com